Dette er en ny hjemmeside jeg bare må anbefale. Den er stadig i sin begyndelse, men vil blive udbygget efterhånden. Formålet med hjemmesiden www.tilbagetilbibelen.dk, er at vise hvad bibelens reelle budskab er. Siden forsøger at gøre det på to vigtige områder. For det første er det en evangelistisk side, som viser syndere hvorfor det er nødvendigt at vende om fra sit syndige liv, og give det til Jesus. Derfor er der også produceret nogle traktater som henviser til siden. Disse traktater vil jeg fortælle om en anden gang.
Det andet område er et kald til kirker til at få øjnene op for de kristne doktriner igen. Mange kirker har glemt hvad bibelen handler om. Man har mange steder valgt at have en forkyndelse der er mere præget af “moderne kristendom” end traditionel og historisk kristendom. Siden har ikke noget imod fornyelse og nye kommunikationskanaler til at forkynde evangeliet på. Men det må ikke ske ved at gå på kompromis med et omvendelsesevangelium. Der vil med tiden blive lagt forskelligt prædiken-materiale på siden, som er forkyndelse som forsøger at være i overenstemmelse med bibelen.

Dem der står bag siden er meget forskellige typer. Det er unge og midaldrende, højt uddannede som lavt uddannede, de har forskellig kirkebaggrund, og er ikke enige om alle ting. Men dette er de enige om, og det er doktrinerne. Dem kan du læse i trosbekendelsen i menuen som ligger øverst her på siden.

Tag endelig og kig ind på www.tilbagetilbibelen.dk. Hvis du har lyst til at være en del af netværket kan du sende en forespørgsel på mail til info@tilbagetilbibelen.dk.

Share on Facebook

One Response to “WWW.TILBAGETILBIBELEN.DK”

  1. Michael L. Nygaard Says:

    Hej,
    hvem står bag denne hjemmeside?
    Med venlig hilsen
    Michael L. N.

Leave a Reply