På Indre Missions lederkonference til Marts, kan man se at en af gæstetalerne er Jay Gamelin som er kendt for at tilhøre emergent church. Jay Gamelin har nogle synspunkter som man skulle tro var meget langt væk fra det som Indre Mission ellers er kendt for. Særlig omkring emnet homoseksualitet. Det har David Jakobsen fra www.apologetik.dk  skrevet et særdeles godt indlæg om.

David stiller i sit indlæg nogle spørgsmål som folk der er tilknyttet Indre Mission skulle tage og spørge deres lederskab om. For det er bestemt nogle spørgsmål der er vigtige at få afklaret, sådan som kirkesituationen er mange steder i dag. Så man kan finde ud af hvor langt man kan fortsætte med at støtte et lederskab som bevæger sig længere og længere væk fra bibelsk grund.

Se indlægget på dette link: http://www.apologetik.dk/?p=1292 

 
Share on Facebook

One Response to “Vigtige spørgsmål til Indre Mission”

  1. Kim Thomassen Says:

    Jay Gamelin har meldt afbud til Indre Missions lederkonference 23-25 marts 2012, men om det skyldes at Indre Mission har fået kolde fødder er et åben spørgsmål, dog er det interessant at man beklager hans afbud. eller skyldes det nu om han virkelige er forhindret?.

    http://lk12.indremission.dk/nyheder/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=66&cHash=1883f9cca347bcacb0ae94c7e7e5a2df

Leave a Reply