Jeg var inde på Shafan.dk og kigge på de guldkorn som Anders Michelsen der har lagt ud på nettet. Det er en guldgrube af gode tekster fra både afdøde og nulevende forkyndere. Dem som der bliver lagt på den side, er skrevet af folk der kender deres bibel, og det er en glæde at der findes sådanne hjemmesider.

Jeg læste netop en indlæg af Hans Erik Nissen. Det handlede om at som Jesus gennemgik lidelse og fristelse, så må vi også gennemgå det. Og når vi erkender og gennemlever netop dette, vil det i større grad gøre at vi har evigheden for vores øjne, og ikke denne verden. For som han skrev:

“Hvad verden end kan byde dig, kan den ikke mætte din sjæl. I alt det, verden giver, ligger døden et eller andet sted. Det åbnes dine øjne for gennem lidelse.”

Det er der en stor sandhed i. Vi er nødt til på et eller andet punkt, at komme til erkendelse af at denne verden ikke har noget at tilbyde os. Det er kun i Gud vi finder hvile, fred og lykke. Alt andet er kun glimmer som kan give os lykke en stakket stund, men som aldrig vil mætte os fuldt ud, og reelt set kun vil medføre død fremfor liv.

Gå gerne ind og læs hele teksten på dette link Shafan.dk.

Share on Facebook

Leave a Reply