De faste læsere af bloggen her, kan nok huske den unge apologetiker VenomfangX. En ung mand som arbejdede med gudsbeviser, skabelse kontra evolution, og evangelisation. Han havde haft en pæn succes med sine youtube-videoer, hvad angik seertallene på videoerne. Men han var også en særdeles hadet mand. Særlig blandt ateister. Flere ateister lavede modvideoer til Venomfangx, hvor de brugte tiden på at hænge ham ud, og få ham til at se dum ud. Nogen af dem var ret voldsomme, eksempelvis kunne man se at han blev stukket i hjertet med computeranimerede knive, med blod fossende ud. Imens kunne man så høre ateisten som havde lavet videoen sige en masse grimme ting om VenomfangX. Men det er jo hvad man kan forvente, vi er ikke blevet lovet at alle vil tage hatten af for os, vi er blevet lovet forfølgelse. Jeg er nu glad for at jeg kender ateister som ikke er ligeså ekstreme som dem jeg har beskrevet her.

Men VenomfangX begyndte så at gå ud på gaden og evangelisere, og fik optaget sine snakke med folk der. Det gik også godt i starten, og han havde nogen ret gode måder at gøre det på. Noget af det var lidt ungt, og lidt umodent, men ikke noget som jeg synes man skal gøre et stort nummer ud af. Jeg har jo selv været ung engang, og jeg gør stadigvæk fejl, også i evangelisation. Men da han begyndte at evangelisere overfor muslimer, så blev det for meget. Der har været muslimer som har set de videoer, og de er blevet så rasende over at se muslimer stå og blive tvivlende over om deres tro nu også er korrekt. For det kunne man se de blev i tvivl om. De kunne ikke svare på spørgsmål som var vigtige at kunne besvare for at kunne forklare hvorfor deres tro var den sande. Så her stod en ung mand som kendte sin bibel, og fik folk som angiveligt skulle være funderet i koranen, til at komme i tvivl om dens troværdighed. Det var der nogen muslimer som ikke brød sig om. Derfor har de angiveligt truet VenomfangXs forældre og ham selv med dødstrusler. Derfor har hans forældre nu fået lukket hans hjemmeside www.venomfangxsite.com ned. Og alle hans videoer på hans youtubekanal er også fjernet. Det eneste der kan ses nu er denne video.

At dette er sket kunne jeg skrive meget om. Men jeg vil hellere gøre opmærksom på den reaktion som der er kommet fra dem der hadede VenomfangX. For det vælter pt med videoer af ateister som råber hurra og glæder sig over at VenomfangX blev truet til tavshed, også selvom det gik udover hans forældre. En uhyggelig stor del af dem er glade for hvad der er sket, for de hadede hvad han sagde i sine videoer. De hadede at blive gjort opmærksom på at de også en dag skulle dømmes for deres synder, ligemeget hvor lidt de ville tro på Gud. Disse mennesker viser en sørgelig tendens som bor i mennesket. Man vil hellere have frataget friheden til at ytre sig, så man kan slippe for at høre på sandheder man ikke bryder sig om. Det er så meget vi hader sandheden, vi vil hellere fjerne den, med de omkostninger det har. Men glemmer at den frihed vi har nu til at ytre os, også er den der giver os frihed til at leve vort eget liv. Men folks had til sandheden er så stor, at nogen hellere vil leve i et samfund hvor der ikke er plads til ytre sig om sandheden, at de hellere vil miste deres egen frihed for det mål. Vil du have eksempler på at det er rigtigt, så tag bare de kommunistiske lande, og de samfund som blev baseret på fascismen og nazismen. Det blev konsekvensen af at man ville have frihed til at leve sit eget liv, uden at blive konfronteret af sandheden. Man fik indskrænket sin frihed til det ukendelige. Resultatet blev at man ikke havde frihed.

Jeg vil ikke lægge videoer på med de ateister som har “holdt fest” for VenomfangXs afsked. Sproget er simpelthen for voldsomt og upassende for denne hjemmeside. Men jeg kan godt linke til en af de ikke så voldsomme, men den er voldsom nok. Det mest utrolige er at der er så mange der har set den her. På kort tid er den kommet op på over 100.000 visninger. Hvorfor vil folk hellere høre på en ateist der ikke har noget at give, andet end et værdiløst samfund? Måske fordi de bare hader Gud.  Men her er linket:http://www.youtube.com/watch?v=vhLivvU5Icg

Share on Facebook

31 Responses to “VenomfangX truet til tavshed”

 1. Morten Says:

  “De hadede at blive gjort opmærksom på at de også en dag skulle dømmes for deres synder, ligemeget hvor lidt de ville tro på Gud. (…) Man vil hellere have frataget friheden til at ytre sig, så man kan slippe for at høre på sandheder man ikke bryder sig om”

  Jeg ser realistisk på alt i min verden. Jeg konfronterer hvad jeg kan, og selv om jeg ikke tror på gud, er jeg stadig åben. Det er derfor jeg selv kan finde på at gå ind på en side som denne og læse.

  Før du, hr. forfatter, udtaler dig om sager som denne, synes jeg at du skal kende hele sagen, og ikke manipulere den for at dine læsere skal tro din side af sagen. Det kaldes at være _objektiv_ og er normalt det man skal være når man skal skrive en fornuftig artikel. Problemstillingen her har mere været omkring ytringsfrihed, fremfor kreationisten vs. atheister.

  Hvad i al verden er det for en stereotyp at lave at atheister ikke har andet at give en et værdiløst samfund?

 2. René Vester Says:

  Hej Morten
  Jeg mener ikke at jeg har sat alle over en kam i det her indlæg. Dem jeg skriver om i det du citerer fra, er dem på youtube som hoverer og glæder sig over hvad der er sket. At du får det til at lyde som om jeg mener det om alle ateister, viser at du ikke er objektiv, og lægger ord i min mund. Jeg synes du skulle tage og læse indlægget igen og så kigge i linket til højre med overskriften “Atheist”.

 3. Martin Says:

  Venomfangx (eller PCS – Posterboy for Creationist Stupidity) blev på ingen måde “truet til tavshed”. Han måtte forlade YouTube pga. “false DMCA’s”, dvs. han havde påstået at folk der lavede video-svar til hans videoer indeholdt dele af hans videoer som ikke måtte kopieres. I virkeligheden var han bange for at blive argumenteret imod.

  Knægten var kendt for ikke at tillade negative kommentarer eller folk der havde indvendelser imod hans argumenter, dvs. han lavede censur af sine videoer – han var imod ytringsfrihed.

  For min skyld måtte han gerne sprede viden om en Gud, men det var forfærdeligt at høre ham sidde og ævle om evolution, som han tydeligvis har ingen videnskabelig forståelse af.

  Heldigvis er der dog kommet en efterfølger, GEERUP, som ævler videre om Gud og helvede og andre fantasifulde ting.

  For mig er både Venomfangx og GEERUP farlige for menneskeheden, da de spreder uvidenhed og ignorance overfor den virkelige verden til deres medmennesker. De fortæller åbent løgne om evolution og om at der ingen beviser eksisterer for det, samt mange andre aldeles uvidenskabelige ting.

  I det mindste tillader GEERUP videosvar, så vi kan se folk give kritiske analyser af hans argumenter og få et godt grin ud af det.

  Så lidt som jeg brød mig om venomfangx’s prædiken, var der dog noget tragikomiskt underholdende ved ham.

 4. René Vester Says:

  Sikke mange postulater du kommer med. Det ser kraftigt ud til at du har hørt mere på nogle rygtedannelser, end du har brugt din sunde fornuft. For hvis han var nødt til at forlade youtube, så var det sket på en anden måde. Så ville hans kanal der bare blive lukket. Det blev den ikke, han overgav den istedet til Geerup.
  Venomfangx havde ikke noget imod negative kommentarer, han ville bare ikke have at de var truende eller indeholdt et sprog der var upassende. Det samme gælder for den her blog.
  Hvad der er mere interessant at se på er nu din kommentar her:

  “For mig er både Venomfangx og GEERUP farlige for menneskeheden, da de spreder uvidenhed og ignorance overfor den virkelige verden til deres medmennesker. De fortæller åbent løgne om evolution og om at der ingen beviser eksisterer for det, samt mange andre aldeles uvidenskabelige ting.”

  Farlige skriver du, jamen spørger jeg, har de slået nogen ihjel? Har de truet nogen til tavshed? Har VenomfangX eller jeg påstået at evolutionslæren skal forbydes? Du skriver som en tåbe, og sætter dig i samme kategori som Richard Dawkins. Når I ikke kan komme med flere argumenter imod kreationisme, begynder I bare at sige vi er dumme, og eftersom det ikke virker, begynder I at påstå at vi er farlige. Men man har ikke nogen argumenter der er brugbare til at gøre os så farlige. Man sagde forresten også om jøderne at de var farlige under Hitlers regime, uden at have noget at have det i. Ikke andet end tåbelige postulater, som blot blev gentaget om og om igen.

  Men jeg kan dog trøste dig med at man stadig kan finde VenomfagXs videoer på youtube. Der er folk som har valgt at distrubuere dem på deres kanaler, så du kan stadig få din “farlige” underholdning der.

 5. Martin Says:

  De er ikke decideret farlige, jeg bruger det ord i mangel af bedre.

  De er “farlige” fordi de spreder postulater om, at videnskaben ingen svar har, men kun er en tanketom kraft, der søger at benægte gud ved at manipulere med deres data. Som om videnskab er en verdslig konspiration mod Gud.

  Jeg er pt. i debat med en kreationist, der er fan af Venomfangx og GEERUP, og som har påstået ovenstående mere eller mindre ordret. Han påstår desuden, at ingen onde ting er blevet begået i kristendommens navn. Når jeg fortæller ham om den Spanske Inkvisition, heksebrændinger og nedslagtninger af børn under Korstogene, som jeg har læst ordrette kilder om i historietimerne (Jeg er 3.g’er), ignorer han mig eller påstår at der er fejl i historiebøgerne. Han skriver at ovenstående YE-kreationister har leveret bevis for det.
  Hvordan debatterer man en sådan ignorans?

  De opfordrer således indirekte til at deres lyttere frigør sig fra rationalisme og fritænkning, og derved skader og formindsker de faktisk videnskabelig fremgang i verden.

  I betragtning af at videnskaben har næsten tredoblet vores middellevealder fra 25 år, tilbage i bronzealderen, til nu over 70, er det meget vigtigt at studere den. Medicinsk forskning skaffede os vacciner imod kopper og polio i det 20. århundrede. Det antages at omtrent en halv mia. mennesker reddedes herved.
  (http://www.youtube.com/watch?v=iPuKoEYCs2o)

  “Det ser kraftigt ud til at du har hørt mere på nogle rygtedannelser, end du har brugt din sunde fornuft.”

  Det er noget ævl. Kreationister har gjort sig berygtede for at opfordre til ignorans af verdslige beviser for især evolution. På Youtube har de ført “votebot” kampagner imod fritænkere, videnskabsmænd og uddannere som (jeg nævner i flæng):
  Thunderf00t, AronRa, AndromedasWake, DonExodus2, ckd007, C0nc0rdance, shanedk og FFreethinker + mange flere. Beviset er her:

  http://www.youtube.com/watch?v=AuhkERR0Bnw

  Nedenstående video er et svar på en af Venomfangx’ videoer
  “Proof evolution is an evil lie from satan” (jeg laver ikke sjov). Vfx’ oprindelige video er blevet fjernet.

  http://www.youtube.com/watch?v=9UP41G1dNMY

  Hvis denne video (af Venomfangx) ikke er ignorans og forsøg på at tilsværte en videnskabelig teori, han ikke forstår, ved jeg ikke hvad er.

  Kreationister har desuden ført flagging-kampagner, der har fået mange af ovenstående rationalister suspenderet fra YouTube.

  Hvis man blot har lagt mærke til enkelte af disse videnskabelige fritænkere på YouTube, vil man ikke have kunnet undgå at se deres videoer om, at de nu er blevet ramt af vote-bot attack eller af flagging kampagner. Der har været så mange af disse på det seneste, at det har været meget svært at overse.

  Hvorfor fører de sådanne kampagner? De er selvfølgelig bange for ting, der er i konflikt med deres syn på verden. De er bange for at folk forlader Gud til fordel for det rationalistiske, positivistiske verdenssyn. Det er ikke i sig selv ondt, men deres fremgangsmåde er kujonagtig og løgnagtig.

  Sjovt som netop kreationister gentagne gange bryder det 8. bud (du må ikke lyve), især i mange af deres videoer. (“Der er INGEN beviser for evolution” etc.)

  Og jo, Venomfangx slettede alle negative kommentarer. Han tillod ikke videosvar til hans videoer, da det tydeligvis ville være for meget for ham at få sine postulater manet til jorden med videnskabelige data.

  “Du skriver som en tåbe”

  Oho. Et “Ad Hominem” argument. Du angriber personen i stedet for mine pointer. Nu ved jeg du er kreationist, det er netop sådan de debatterer.

  “Man sagde forresten også om jøderne at de var farlige under Hitlers regime, uden at have noget at have det i”

  Tillykke, du har netop opfyldt Godwin’s law. Du har næsten sammenlignet mig med nazisterne:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law

  “sætter dig i samme kategori som Richard Dawkins”

  Så han er en tåbe? En prisvindende, højtuddannet evolutionær biolog? Kun fordi han ikke tror på den kristne Gud?

  Og jo, jeg er agnostisk.

 6. René Vester Says:

  Hej igen Martin
  Tak for din tilbagemelding. Ja den er sjov den med Godwins law, men bare fordi den er der, behøver den jo ikke altid være forkert. Jeg vælger kun nogle enkelte ting ud af det du har skrevet,. Jeg har så ofte svaret på lignende ting før.
  Ang. ham du debatterer med, så kender jeg ikke til jeres debat. Men der er blevet begået fejl, og onde ting i Jesu navn. Og dine eksempler er gode nok. Men det er bare ikke kristne der har begået dem. Jeg er træt af at høre folk sige at de kristne slog indianerne ihjel, med bibelen i hånden. Det kan godt være at man havde bibelen i hånden, men kristne var de ikke. For kristne slår ikke andre ihjel. Men jeg kan godt forstå du synes det er irriterende at debattere med en som går som du siger den ven gør.

  Hvad angår bevis for evolution, så er der rigtig nok beviser for mikroevolution, men ikke makroevolution, og det er eher problemet for evolutionisterne ligger.

  Dertil synes jeg Dawkins er en tåbe fordi han altid afviger relevante spørgsmål som han ikke ønsker at besvare. Det var dog sjovt at se Ben Stein få ham til at indrømme at han troede på Intelligent Design.

  Jeg er glad for at du ikke anser mig for farlig alligevel, men kunne du så ikke finde et bedre ord? Jeg tror det ville være godt for debatformen. Men anyway tak for tilbagemeldingen. Forresten så fjernede VenomfangX selv videoerne før han overgav kanalen til Geerup, men du hentyder måske til noget andet.

 7. Martin Says:

  “Ja den er sjov den med Godwins law, men bare fordi den er der, behøver den jo ikke altid være forkert.”

  Så hvad siger du? Videnskab og kritisk tænkning ≈ nazisme?

  “Jeg vælger kun nogle enkelte ting ud af det du har skrevet,. Jeg har så ofte svaret på lignende ting før.”

  Det har jeg også. Kreationister elsker den her med
  “der er rigtig nok beviser for mikroevolution, men ikke makroevolution”

  Som jo er noget forfærdeligt sludder at sige. Evolution kan kort defineres “variation i allel frekvens over tid”

  Forestil dig en population individer, der opsplittes i to pga. eksempelvis den ene halvdels udvandren. Miljøet ændres, og dermed kommer allel frekvensen til at ændre sig i forhold til den anden halvdel.

  Lige så snart der er opnået nok forskelle i DNA mellem de to oprindeligt opsplittede populationer af arten, kan et hun-individ fra den blivende halvdel ikke længere få formeringsdygtigt afkom med et han-individ fra den udvandrede halvdel.

  Begrebene “Mikro” og “makroevolution” er opfundet af kreationister og bruges bestemt ikke af forskere i biologi. Idet mikroevolution beskrives af kreationister som variationer inden for en art.

  Makroevolution er, mener jeg, hvad I definerer som når en art bliver til to arter?

  Begge “slags” fungerer ved mekanismerne naturlig selektion og akkumulation af gavnlige mutationer.

  Den eneste forskel på mikro og makroevolution er tidsrummet, over hvilket det foregår. Og jo, der er bunker af data og beviser. Jer personligt har set nok til at jeg ikke tvivler på det længere.

  Du påstår blankt at der ikke er nogen beviser for makroevolution? Har du da forsket i evolutionær biologi? Har du tilbragt hele dit liv med at forske i evolution overalt på jorden?

  Hvis ikke, er ovenstående basalt en benægtelse af bevis.
  Det er lidt som at benægte himlen er blå, fordi man ikke vil se op.

  “Men der er blevet begået fejl, og onde ting i Jesu navn. Og dine eksempler er gode nok. Men det er bare ikke kristne der har begået dem.”

  Jeg kan godt følge dig her. Mordere er ikke sande kristne, de har blot falske forestillinger om at de er det. Absolut.

  “Dertil synes jeg Dawkins er en tåbe fordi han altid afviger relevante spørgsmål som han ikke ønsker at besvare. Det var dog sjovt at se Ben Stein få ham til at indrømme at han troede på Intelligent Design.”

  Jeg så bidder af Ben Steins film. Det var virkelig blot et stykke propaganda for intelligent design. Det har jo vist sig, at alle folk der “blev behandlet uretfærdigt” i virkeligheden havde været videnskabeligt og akademisk uærlige.

  Med hensyn til Dawkins, er han et videnskabeligt geni. Det lyder som om du har set det berygtede stykke falskneri “Dawkins stumped”. Der er links i siderne, hvor du kan se at videoen var efterredigeret for at få det til at se ud, som prøvede han at undvige spørgsmålet. Forstår du nu hvad jeg mener med at kreationister spreder uvidenhed, ignorance og misforståelser?

  “Jeg er glad for at du ikke anser mig for farlig alligevel, men kunne du så ikke finde et bedre ord?”

  Jeg tror ikke du er farlig. Slet slet ikke, men jeg synes folk der udbreder sig om ting de ikke har studeret eller har forstand på er farlige for samfundets udvikling, fordi de spreder uvidenhed.

  Lige så snart noget videnskabelig viden kolliderer med de personers personlige tro, er det så Veda-skrifterne, Koranen eller Bibelen, sørger personen for at fortælle alle at “det er løgn og uærligheder, og de har ingen beviser”

  Eller brænder dem på bålet, som Kirken gjorde første gang astronomer hævdede at Jorden ikke var stationær og i hvile, som Salmernes Bog 93:1 og Matthæus 4:8 hævdede.

  Misforstå mig ikke, det er ikke et angreb på Bibelen. Bibelen indeholder mange glimrende lignelser som de om næstekærlighed og at vi alle begår synder. Gode lignelser!

  Men at tage alt hvad der står i den bogstaveligt (såsom Noahs ark), er efter min mening at misse pointen af historierne, som er budskabet i dem – ikke hvad de hævder.

  “Jeg tror det ville være godt for debatformen.”

  Du har ret!

  “VenomfangX selv videoerne før han overgav kanalen til Geerup, men du hentyder måske til noget andet.”

  Jeg hentydede til en video, Venomfangx havde lavet, hvori han hævdede, at evolution er “en ond religion fra Satan”.

  Jeg respekterer (imodsætning til Dawkins) din tro, men at tage bibelen bogstaveligt har jeg ekstremt svært ved efter rent faktisk at have læst store afsnit af den.

 8. Gisle Says:

  Jeg vil bare inskyde et par ting inden i (forhåbentligvis fortsætter jeres diskussion.

  VFX fik mange grimme kommentarer til sine videoer ja, men atheister på YouTube får ligeså mange ulækre kommentarer fra kristne.
  At du så sikkert vil affeje det med at de personer ikke er “rigtige” kristne, åbner for en helt anden debat. Hvem afgør hvad en “rigtig” kristen er?
  VFX var modstander af at folk med en anden overbevisning end hans egen,eller beviser imod hans påstande, skulle få lov til at ytre sig – hvilket er en tendens der går igen blandt religiøse YouTube’ere. At deaktivere ratings, deaktivere comments og at bruge False DMCA’s som våben bliver hovedsageligt kun brugt af dem der er på YouTube for at sprede ordet (om det så er ordet om en Gud eller Kreationisme).
  At nægte andre at komme med argumenter eller beviser mod ens udtalelser er barnligt og direkte skadelige for samfundet.

  VFX blev fyret fra sit arbejde for at missionere i arbejdstiden, hvorefter han på YouTube bad om donationer så han kunne missionere på fuld tid. Han fremlagde at hvis han fik mere end $500 doneret om måneden, ville overskuddet gå til velgørenhed. Problemet opstod da han senere sneg en klausul ind, om at hver donation talte som $1, hvilket betød at han kun ville donere til velgørenhed hvis han fik mere end 500 donationer – resten røg i egen lomme.
  VFX havde simpelthen ingen troværdighed tilbage da han forsvandt fra Youtube…

  Richard Dawkins er ingen tåbe – tværtimod.
  Han nægter at indgå i diskussioner med kreationister fordi det ville legimitisere Kreationisme og bringe det op på samme niveau som videnskab. Der er simpelthen igen beviser for at Gud (ligemeget hvilken en du måtte tro på)eksisterer, og at han skulle have skabt jorden og universet.
  Der er findes mange der tror på det. men det gør det ikke mere sandt. Jeg har stadig til gode at høre argumenter der skulle retferdiggøre troen på en gud. Dem der er blevet ytret på YouTube (jeg har selvølgelig ikke set dem alle endnu) kan affejes med logik eller videnskab. Og der skal god logik og gode beviser til for at bevise sådan en eksistens. Hvis jeg prøvede at omvende dig til Islam eller Scientology, ville du jo nok bede om beviser inden du omvendte dig? Af samme grund som jeg ikke tror på Allah, Shiva eller Odin, tror jeg heller ikke på din Gud.
  Til sidst: Prøv at kigge på YouTube kanalen InvitationToTheTruth og især hans video serie “The collapse of darwinism in Europe”… Hvis det ikke er skræmmende så hved jeg ikke hvad.

 9. Gisle Says:

  P.S.
  VenomfangX’s videoer er stadig at finde på YouTube. Flere eller alle af dem er genuploadede af andre.
  Jeg vil også lige undskylde alle mine stavefejl 😉

 10. René Vester Says:

  Hej Gisle
  Der har bestemt også været grimme kommentarer på nogle ateisters videoer. Det kan jeg ikke støtte. Så enkelt er det. Hvem af dem der er sande kristne og hvem der ikke er kan jeg ikke udtale mig om. For en kristen kan godt lave fejl. Men en kristen kan ikke leve i synd, og fortsætte med at gøre den slags. Er man en kristen bruger man et ordentligt sprog, thats it! At man kan komme til at sige/skrive et forkert ord i arrigskab, ja det kan ske, men en kristen vil omvende sig fra det. Mens den som påstår at være en kristen uden at være det, bare er selvretfærdig.

  Og så lige til dine anklager på VenomfangX. Jamen hallo han er ung, og laver fejl som unge gør. Han havde ikke tænkt sig grundigt nok om hvad angår de 500$, men forsøgte at rette på fejlene netop på grund af angreb fra ateister. Hvilket jeg regner med du er klar over. Det fjernede ikke VenomfangXs troværdighed, for han forklarede selv hvorfor han lavede det om, og gjorde det faktisk ret udtømmende (personlig vil jeg sige for udtømmende, men har er jo også ung ikk?)

  Hvad angår RIchard Dawkins, så er han stadig en tøsedreng der viser at han er en tåbe. Han tør ikke stille op til dialog med kreationister, hans begrundelse derfor er ganske enkel latterlig. Hans begrundelser imod Guds som skaber viser mere at han hader Gud, end det viser at Han kan forklare at Gud blot er en illusion.

  Hvad angår skræmmende videoer, skulle du se den anden video i dette link: http://sand.omvendelse.dk/rick-warrens-sammenligning-er-skr%C3%A6mmende-1926.htm der vil du kunne se hvad konsekvenserne af at bygge et samfund på darwinisme kan føre til.

 11. Gisle Says:

  Skal jeg ikke begynde med at forklare hvad en Atheist er.
  En atheist er en person der, i mangel på beviser, ikke tror på guder.
  Atheisten kan ikke hade en Gud han tror ikke på.
  Atheister er ikke automatisk Darwinister. Beskrivelsen Atheist, dækker som sagt, kun over begrebet “en der ikke tror på eksistensen af guder”.
  Mange troende har det vandvittige indtryk af at atheister er en slags satanister hvis eneste mening med livet er at gøre livet surt for theister og at de hader Gud – at de benægter Gud fordi de hellere vil “synde”!? Det er en omgang vrøvl, men det virker på en eller anden måde som om det er noget i kan finde trøst i – i modsætning til at skulle indse at en atheist bare er en der ikke har set nok beviser til at kunne retfærdiggøre en tro på gud.

  Jeg går ud fra at du ville bruge Nazi Tyskland, Soviet Unionen og Kina som beviser på at atheistiske samfund er forfærdelige og kun leder til undertrykkelse? I så tilfælde vil jeg lige rette dig. De var ikke bygget på darwinisme som du kalder det, men en bestemt ideologi hvor deres tyran var at opfatte som en slags gud. Om noget, så er det Europas lande idag der er darwinistiske – Danmark f.eks.
  Desuden var Hitler katolsk/kristen, jeg har glemt hvilken.
  Derimod har vi jo lande som Iran der er theistisk styret. Der går det jo ikke ligefrem strålende.

  “Hvem af dem der er sande kristne og hvem der ikke er kan jeg ikke udtale mig om.”
  Fra en atheists standpunkt, har vi her noget der er ganske ulogisk…Man får endelig gjort op med sig selv at man vil tro (selv om der ingen beviser er), pludselig indser man at der er tusindvis af forskellige versioner af gud. Hvilken version skal man følge? Man risikerer at bruge hele sit liv på at tilbede en gud og når klimakset så indtræffer og man dør – har man beklageligvis valg den forkerte gud og ryger direkte i Helvede (hvilken version af Helvede det er, kan jo også diskuteres).

  Må jeg spørge dig hvad du mener med ordet darwinist?
  Og hvad er din forståelse af evulotions teorien?

 12. Martin Says:

  “Hvad angår RIchard Dawkins, så er han stadig en tøsedreng der viser at han er en tåbe.”

  Han er en tøsedreng fordi han ikke gider spilde tid på en debat, hvor modstanderens eneste argument FOR kreation er at han synes det er dumt, at vi har primater som forfædre?

  Hvis man ikke er indoktrineret til en bestemt religiøs tro er man en tåbe???

  Han er ikke en tåbe, stop de postulater. At dømme fra din forståelse af evolutions-teorien aner du absolut intet om den. Dawkins er et videnskabeligt geni, punktum.

  “Han tør ikke stille op til dialog med kreationister, hans begrundelse derfor er ganske enkel latterlig.”

  Det er fordi der ikke ER nogen debat. Ingen data går imod evolution. Ingenting beviser guds eksistens og hans magiske skabelse af alle ting.
  En fyr der kigger på verden og siger “det forstår jeg ikke – det må være en magisk gud der har lavet det!” er ikke videnskabsmand.

  Det eneste kreationister kan er at lave tåbelige angreb på evolutionsteorien.

  “Hans begrundelser imod Guds som skaber viser mere at han hader Gud, end det viser at Han kan forklare at Gud blot er en illusion.”

  Dvs. du hader alle andre guder i hele verden – Shiva, Thor, Odin, Zeus, Jupiter, etc.. Mens du holder fast i, at KUN din forklaring af verden er den rigtige.

  Dawkins tror ikke på gud pga. rationel tænkning. Du tror jo heller ikke på enhjørninger eller nisser før du har set dem, vel?

  Hvad angår skræmmende videoer, skulle du se den anden video i dette link: http://sand.omvendelse.dk/rick-warrens-sammenligning-er-skr%C3%A6mmende-1926.htm der vil du kunne se hvad konsekvenserne af at bygge et samfund på darwinisme kan føre til.

 13. Martin Says:

  Det sidste var ikke noget jeg selv skrev, det blev bare kopieret ind.

  “der vil du kunne se hvad konsekvenserne af at bygge et samfund på darwinisme kan føre til.”

  Bygge et samfund på darwinisme… HVAD??? Hvem i alverden ville bruge en videnskabelig teori som grundlag for et samfund?

  Ville du oprette et gravitationalistisk samfund (baseret på tyngdekraften)… nej vel!! Evolution er ikke en ideologi, stop nu med at demonstrere din uvidenhed.

  Og svar mig nu! Du er jo så sikker på, du har ret.

 14. René Vester Says:

  Martin dig vil jeg ikke svare, for du er inkonsistent i dine udmeldinger. Du skriver at du er enig med Dawkins i hans begrundelse for ikke at “indlade” sig i dialog med kreationister. Men samtidig forsøger du at debattere. Du mener altså ikke det du skriver, eller også er du bare ude på at kværulere. Kom tilbage når du erkender at Dawkins er en tøsedreng der ikke tør stå til ansvar for sine udmeldinger overfor dem der ikke er enige med ham. Det handler ikke om at du skal være enig med mig i mit syn på evolution. Men jeg vil ikke spilde min tid på at debattere med en der ikke er konsistent i sine holdninger. Jeg har vigtigere ting at bruge min tid på end nyttesløse debatter med folk som dig.

 15. Kristoffer Haldrup Says:

  At man kan forstå Richard Dawkins eventuelle rationale for ikke at være interesseret i at deltage i en given debat, betyder jo ikke at man nødvendigvis selv skal holde sig ude af samme debatfelt for at “være konsistent i sine holdninger”…blot at man ser anderledes på den slags ting end han måske gør.

 16. René Vester Says:

  Enig Kristoffer. Men Martin viser han er enig med Dawkins, og så synes jeg ikke at jeg orker at spilde min tid på folk som ham der siger det ene, men gør det andet.

 17. Kristoffer Haldrup Says:

  Well….jeg er også enig med Richard Dawkins&Martin et langt stykke henad vejen. -Fra et videnskabeligt synspunkt er der vitterligt ikke nogen nævneværdig grundlagsdebat ang. “eksistensen” af evolution længere, dertil er de involverede teorier for velunderbyggede, både fra palæontologisk, molekylærbiologisk og bioinformatisk side.

  Men det rykker ikke ved at der er masser af “samfundsdebat”, som man kan vælge at engagere sig i. Også selvom man mener at modparten er enten uvidende om, eller aldeles galt afmarcheret i forhold til, moderne videnskabelig viden på de involverede områder.

 18. Martin Says:

  “Men Martin viser han er enig med Dawkins, og så synes jeg ikke at jeg orker at spilde min tid på folk som ham der siger det ene, men gør det andet.”

  Det virker som om du ikke ved hvad du skal sige, og så prøver at bruge en trivialitet til at affærdige mig.

  En debat med Dawkins skulle nødvendigvis være en videnskabelig debat. Siden ID/Kreationisme eller hvad i kalder det er pseudovidenskab, vil det være meningsløst at efterfølge et mål om en sådan debat.

  Dawkins ville sige: Her er fossilerne, her er de nyligt observerede artsdannelser etc.,

  Kreationisten ville sige “det beviser ingenting, og hvornår har du sidst set en abe føde et menneske? (Hvis det var Kent Hovind). Det er et intellektuelt dødvande.

  René, her er lidt hyggelæsning til dig, 250.000 peer-reviewed articles der alle støtter evolutionsteorien – “mikro” som “makro”.

  Du indtaster “evolution” i søgefeltet øverst.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez

 19. Peter Lindboe Says:

  Jeg synes det er sørgeligt at folk bliver så lette ofre for tydelige patologiske løgnere, som VenomfangX, baseret på ikke andet end religiøs overbeviselse. Han har selv offentligt indrømmet hans tilbøjeligheder til løgn (Se “Venomfangx Apologizes to the Internets”). Hvis du er kristen og du automatisk går ud fra at alle der er uenige med dig er djævlens dukker mens alle der kalder sig kristne og siger ting du kan li’ at høre er gode og sandfærdige, gør det dig til et let offer for manipulation.

  Denne drengs skæbne er at blive millionær, som Peter Popoff vil han vende tilbage, fordi verden er fyldt med mennesker der vil donere når de hører påstande de kan li’ at høre. Man skal bare kalde sig kristen, tale hurtigt og overbevisende, og man vil få utallige tilbedere der glædeligt vil donere penge.

 20. Martin Says:

  Her var PCS’ (VenomFangX) oprindelige video “evolution er opfundet af Satan”:

  http://www.youtube.com/watch?v=yUYi0076CwE&feature=related

  Man forstår at folk ikke bryder sig om ham, når han spreder sådan noget ævl.

 21. lorenzo Says:

  Ateister elsker at dømme andre mennesker især om reglion. Og ateister har ingen respekt for andre reglioner. Og forresten Hitler var selv Ateis. Ikee kristen.

 22. Lars Says:

  Og hvad så om Hitler var ateist? Hvad har det med nogetsomhelst at gøre?

 23. Martin Says:

  @ Lorenzo

  “ateister har ingen respekt for andre reglioner.”

  Suk. Du mener altså, at forkastelse af organiseret religion og mangelen af tro på guder er “en religion” i sig selv. I beg to differ… og det gør virkeligheden vist også..

  “Og forresten Hitler var selv Ateis. Ikee kristen.”

  Jeg kan ikke se, hvad relevans det har, om Hitler troede på dit eller dat..

  Men hvis man skal følge det han selv skrev allerede i 1924 og derefter gentog i talrige taler op til sin død, vil man nok komme til konklusionen at Hitler var kristen – eller han ville i hvert fald opfatte sig selv som kristen. Næstekærlig var manden i hvert fald ikke. Her er en lang række citater af Hitler i hvert fald.. døm selv 🙂

  http://nobeliefs.com/hitler.htm

 24. lorenzo Says:

  Martin Det giver ikke noget mening. Enhver kan sige de er kristen men Hitler troede ikke på gud. Peace.

 25. Martin Says:

  “Enhver kan sige de er kristen men Hitler troede ikke på gud.”

  Jada… men hvis du ikke “tror” på kilder, hvad er så din kilde? Eller, vent, det giver ikke mening..

  Du skriver altså, at enhver kan påstå hvad som helst, men at Hitler bestemt ikke troede på nogen guder. Her lyder det altså som om du påstår noget uden nogen form for evidens.

 26. lorenzo Says:

  Haha Martin jeg er katolik og jeg tror på at gud findes. Vi er allesammen mennesker og ingen mennesker er perfekt. Da er onde kristener onde muslimer og onde ateister. Så lad være med at opfører dig som en gud. Og okay Hitler var kristen men han slog mange mennesker ihjel. Ikke for gud for ham selv. Men mere som en ateist. Fordi han har mistet troen peace.

 27. Martin Says:

  Ja, ingen er perfekt. Hvordan “opfører jeg mig som en gud”??

  Hitler slog mennesker ihjel “som en ateist” – hvad skal DET betyde?

  Du er godt klar over der er en korrelation mellem et samfunds religiøsitet og dets kriminalitetsrater, ikke?

  Desuden er ateister relativt set stærkt underrepræsenteret i fængsler.

 28. lorenzo Says:

  Hvordan opfører jeg som en gud??

  Tja helt enkelt. Du tror du har altid ret om at bedømme andre kristner ligesom du tror at du er så perfekt. I ateister i bedømmer altid andre reglioner ligesom i tror vi er de onde mennesker. nobody s perfekt.

  Hitler slog mennesker ihjel som en ateist hvad skal Det betyde?

  Tja helt enkelt igen han har mistet troen. Og for det andet. Han er blevet til en ateist som ikke tror på gud. Og fordi hvis han var en ægte kristen så vil han fear the god and because he kill alot of humans that is the biggest sin. Så en ægte kristen vil være bange for at dræbe en person.

  Forstod ikke den tredje helt. Men den sidste mener du om at ateister er den stærkste i spjældet? Peace.

 29. Martin Says:

  “Tja helt enkelt. Du tror du har altid ret om at bedømme andre kristner ligesom du tror at du er så perfekt.”

  … DU startede med at sige “Hitler var ateist”. Jeg pointerede, at hans taler, udtalelser og hans bog viser et helt andet billede. Hvornår har jeg sagt jeg er perfekt??

  “Tja helt enkelt igen han har mistet troen. Og for det andet. Han er blevet til en ateist som ikke tror på gud.”

  Du er nok nødt til at prøve det link jeg gav. En af hans mest berømte citater kommer fra bogen Mein Kampf:

  “Hence today I believe that I am acting in accordance with the will of the Almighty Creator: by defending myself against the Jew, I am fighting for the work of the Lord.”

  Det er helt ligegyldigt, hvad Hitler troede på og om han var ateist, agnostisk, hindu eller kristen. Men det er nok en fejl at sige at han opfattede sig selv som ateist. Det var den fejl jeg udpegede.

  “Så en ægte kristen vil være bange for at dræbe en person.”

  Det vil sige kristne kun holder sig fra at dræbe fordi de frygter deres guds vrede? Og ikke fordi de er “moralske”?

  Med det sidste mente jeg, at ateister i USA udgør ca. 12% af den samlede befolkning. I fængsler er kun 0.21% af de indsatte ateistiske… Det tal burde vel være større end 12% hvis ateister er så slemme.

 30. Esben Nielsen Says:

  Nu gider jeg ikke lige til at læse jeres, lange, diskussion igennem.. Men er der nogen der har sagt at Ateister var slemme? (zomfg. den store store onde ateistiske fjende! They’re gonna raep us ALL! 😮 )

 31. lorenzo Says:

  Og ja jeg ved godt at Hitler var imod jøderne. Og du siger at han gøre for gudsskyld? Det tror jeg ikke på. Okay selv om han er kristen Er han en falsk kristen fordi en ægte kristen vil ikke gøre så noget.

  Det vil sige kristne kun holder sig fra at dræbe fordi de frygter deres guds vrede? Og ikke fordi de er moralske?

  Ja det er delt af gudsord. Fordi mennesker er den største synder i verden ikke gud. Kun mennesker.

  Okay det der med ateister i usas fængsler er meste af dem er fra banden. Crips Bloods Ms13 Vato locos og til sidst Nazis. Så de er også falske kristne Peace.

Leave a Reply