Da jeg ikke kun har ret travlt for tiden, men også har fået store problemer med min PC, vil der i et stykke tid være ustabilitet her på bloggen. Jeg ved ikke helt hvornår jeg kan forvente at stabiliteten kommer tilbage i sit oprindelige niveau igen. Men forhåbentlig indenfor et par uger. Gerne før.
Det betyder også at jeg ikke i samme grad vil have mulighed for at besvare kommentarer og mails som jeg plejer. Det er jeg meget ærgerlig over, for det er en stor del af det arbejde jeg har med www.omvendelse.dk. Jeg vil dog besvare når jeg finder mulighed for det. Men I er selvfølgelig også velkommen til fortsat at kommentere hinanden. Det sker jo ofte at jeg ikke skriver noget fordi andre har svaret istedetfor mig.

Der vil dog fortsat blive forsøgt at lægge noget på dagligt. Men dette indlæg, og indlægget før gælder faktisk for dagen i morgen. Så det var det første tegn på ustabilitet. Jeg glæder mig dog til at køre på normalt tryk igen snarest.

Share on Facebook

Leave a Reply