Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er en kraftig modstander af det fænomen man kalder emergent church. Det er ikke uden årsag at jeg er det. Men måske er der nogle af omvendelse.dks læsere der gerne vil have en grundigere gennemgang af hvad emergent church bevægelsen egentlig står for. I stedet for små korte input her på bloggen. Derfor har jeg på videosiden lagt en undervisningsserie af forfatteren og forkynder Roger Oakland.

Det er en af de mest veldokumenterede foredrag jeg har hørt om emnet. Jeg viser her på bloggen første klip af foredraget. Du kan høre resten på:

omvendelse.dks videoside om Emergent church 

Du vil bl.a. få at vide hvad der præcist er ubibelsk ved emenrgent church, og hvilke inspirationskilder de har. Tro mig det er ikke gode kilder, men new age folk som de får deres insoiration igennem. Og bare rolig det er ikke en påstand jeg bare kommer med, det bliver dokumenteret fint og klart af ROger Oaklan. Så hvis du vil vide hvad det her er, så se denne video i sin helhed på videosiden.

Share on Facebook

Leave a Reply