Der har været langt større interesse for vores bibellejr med Voddie Baucham her sidst i juni (se banneret til højre foroven). Det betyder at vi faktisk ikke har plads til flere som kan bo på lejren. Vi kunne sikkert godt tage flere, men vi vil også godt have at det ikke bliver for presset, og at det også er en hyggelig lejr.

Hvis du går og er rigtig ærgerlig over at du ikke nåede at få meldt dig på (og det kan jeg godt forstå hvis du er), så er der andre muligheder. Møderne om aftenen er stadig åbne for alle. De koster ikke noget, heller ikke kaffen og kagen bagefter. Man er også velkommen til at blive til Q and A møderne lidt senere på aftenen. Skulle man bo tilpas tæt Skrødstrup på kan man også melde sig på en dag af gangen, og betale lidt for det. Vi har stadig udgifter til mad, og en masse andre småting som skal dækkes. Så er der selvfølgelig også muligheden for at komme på en venteliste, men det er selvfølgelig lidt usikkert om der kommer aflysninger fra de tilmeldte.

Om ikke andet så ser vi fra Tilbage til Bibelen frem til at holde en lejr igen hvor det er hvad Gud allerede har sagt som vi vil samles om. Det tror vi er langt bedre end de lejre hvor de tror de kan “høre” hvad Gud skulle sige på “en særlig måde” “i en bestemt tid”. Gud siger ikke noget der er i modstrid med Hans ord. Så vil vi lære Gud at kende, og vil vi virkelig have at Han taler til os, så skal vi finde ud af hvad Han allerede har sagt. Det er hvad vi vil på denne lejr. For det tror vi er langt bedre at bruge tid på end rigtig meget andet som man forsøger i det kirkelige miljø i dag.

Til jer der har nået at melde jer til, jeg håber at I vil få en god solidl kost som er bygget på ordet og drevet af Guds Ånd.

Share on Facebook

One Response to “Udsolgt på Tilbage til Bibelens bibellejr”

  1. Henrik Mailand Says:

    Fedt med en “Bibel” lejr..Jeg er ikke i DK disse dage i Juli, for ellers ville jeg deltage. Flot arrangement, Rene. Fantastisk at samles om det gud allerede har sagt og vente på en åbenbaring af Guds levende ord. God sommer!

Leave a Reply