Jeg så på kristeligt dagblads hjemmeside, at der var en kirke i Herning som havde holdt en velbesøgt U2 gudstjeneste. Det skrev jeg lige en kommentar til på Kristelig dagblads debatsider. Artiklen og mit indlæg kan ses her: Kristeligt dagblad
Jeg fik en noget sur bemærkning, fra en der havde læst mit forrige indlæg om Bono og hans tro på “Er Bono kristen”. Så efter at have svaret på det, kiggede jeg lidt på den hjemmeside der havde været om den famøse, men også ugudelige gudstjeneste. (Hvad i alverden skal jeg synge U2 sange for i kirken, helt ærligt?)
Jeg kiggede lidt på hvem der havde støttet arrangementet. Det var en masse sogne i Herning og omegn, nogle sponsorer og til allersidst Frimurerlogen Hardia. Hvorefter jeg tænkte WHAT? Hvorfor vil en antikristelig organisation som frimurerlogen støtte en U2 Gudstjeneste? Det er velkendt at kristendom og frimurerlogen, ikke har bund i den samme Gud. Det kan jeg måske skrive om en anden gang. Så mit spørgsmål er; hvordan kan kristne lave arrangementer der er støttet af frimurerne, uden samvittighedskvaler? Måske burde de have tænkt, Hmm hvis frimurerne støtter dette arrangement, så er det måske fordi der er noget galt med arrangementet. Det ville en normal sund kristen have gjort!
Hvis der er nogen der har været inde på min side mens u2-videoerne ikke virkede, så er de ordnet nu. Jeg vil stærkt anbefale at se dem. På trods af at de er lidt skræmmende. Hvis siden om U2 gudstjenesten er fjernet kan en kopi fåes af mig, hvis der er nogle der har brug for at dokumentere dette for andre.  Jeg kan kontaktes på info@omvendelse.dk .

Share on Facebook

8 Responses to “U2 gudstjeneste i Herning kirke. Nu med frimurerlogen!”

 1. ps Says:

  det er helt utroligt, hvoruvidende du er. Den danske Frimurerorden er en loge, hvor man skal være døbt, for at kunne blive optaget. Denne orden gør et gigantisk stykke arbejde for at udvikle den enkelte i troen på, at der findes et Højeste Væsen (een gud). At du bruger tid til at udtale dig om noget, som du absolut intet som helst kendskab har til, er mest synd for dig selv.

 2. René Vester Says:

  Hej Ps (som jeg kan se er en forkortelse af dit navn på emailen)
  Jeg er bestemt ikke uvidende om at man skal være døbt for at blive optaget i frimurerlogen. Det hjælper dem bare ikke. Man bliver ikke en kristen af at blive døbt. Men dåben er rigtignok en kristen handling.
  Frimurerlogen har så mange mystiske ritualer som ikke har nogensomhelst kristen baggrund. Det er en anden gud de tilbeder end den kristne Gud.

 3. llpp Says:

  hvis den danske frimurer loger er de samme som the freemasons/illuminati dyrker de satanisme. efter hvad jeg har hørt

 4. NEK Says:

  det er noget sludder du skriver. Jeg har været KFUM-spejder i 40 år – og medlem af indre mission i lige så mange år, og intet sted i verden har jeg mødt så meget praktiseret kristendom som i DEN DANSKE FRIMURER ORDEN.
  Men, du udtaler dig med en sikkerhed, som kun kan opnås ved manglende kendskab til emnet

  Klemme – Hardia – Herning.

 5. Kenn Erik Nørgaard Says:

  Jeg har aldrig i mit lange liv hørt noget så hovedrystende som det der står i din artikel.
  Kan kun tilslutte mig Klemme indlæg, han har været min gode ven og leder i KFUM-spejderne siden jeg blev “Ulveunge” tilbage i 1950érne.
  Vores sognepræst i Herning Kirke er det mest prægtige unge menneske som man kan tænke sig.
  Han samler en stor menighed som kan fylde kirken hver søndag.
  Lyt dog til teksterne i U2
  Kenn
  PS. Hvis jeg var skribent ville jeg slette teksten i artiklen eller i det mindste lave mere journalistisk arbejde inden offentliggørelse.
  Synes det er godt Frimurerne i Herning støtter Herning Kirkes Drengekor / Hospice / Socialt udsatte / Nødlidende m.m.

 6. René Vester Says:

  At din ven har været “ulveunge” gør ikke hans mening sand. At din sognepræst er det mest prægtige menneske man kan tænke sig kan nok også diskuteres. Jeg er sikker på at han ikke overgår Jesus. At han kan fylde kirken er heller ikke et argument.
  U2 er ikke kristne, Bono er ikke kristen, og hvis han var, så ville han synge om frelseren, som havde udfriet ham af synden. Men det gør han ikke. Han synger istedetfor ugudelige sange, og bruger sataniske tegn på scenen. Du kan se dokumentationen for den påstand her: http://sand.omvendelse.dk/er-bono-kristen-23.htm
  At du kan sige god for frimurerne er så dumt at jeg ikke engang orker at tage mig til hovedet. Frimureri er ukristeligt, og en kristen kan ikke være med i en frimuererorganisation. Det er det simpelthen for ugudeligt til.

  Din præst har ganske enkelt misforstået evangeliet, hvis han tror at man kan bruge U2s sange som et redskab til at nå folk. Og han skulle omvende sig istedet.

 7. Birthe Jensen Says:

  Er frimurernes dåb en følge af at de har omvendt sig? Lever de nu for Herren? Går de imod Ordet ved at tilegne sig traditioner og ritualer som ikke har bund og grund i Biblen eller som er menneskeskabte?

  Kan man ved gode gerninger tjene frelsen eller gives den af nåde som en gave til dem der tror på Jesus Kristi død og opstandelse – Hans fuldbragte værk på Golgatha, erkender og bekender sin synd og omvender sig? Hvor står frimurerne og Bono her? Hvilke frugter viser de i dagliglivet og ikke kun når de er i offentlighedens centrum?

  For nogle år siden, så jeg en udsendelse om de store velgørenheds -koncerter Bone mfl. holdte. Dette er ikke mine ord, men det er menneskers, som har beskæftiget sig med netop disse koncerter, baggrunden herfor og de mennesker, der stod bag. Her er et par eksempler på hvad de havde at berette.

  De stillede spørgsmål ved motiverne for hele arrangementet. Egen profilering var inde i billedet.

  Mange af de succeshistorier der blev offentliggjorte, (hvordan deres hjælp havde forandret unges liv) viste sig at være det pureste opspind.

  tilskuerantal, indsamlet pengebeløb og andre fakta blev ud over alle grænser overdrevet.

  Usandheder og manipulation var en afgørende drivkræfter for at få koncerterne stablet på benene. Og for at fastholde interessen herfor i offentligheden.

  Der var meget mere, men jeg har glemt det meste, men disse ting hæftede jeg mig ved. Bevisførelsen var helt i top på ovennævnte. Dog var der nogle oplysninger (ikke nævnt ovenfor, som jeg ikke synes var veldokumenteret)

  Afslutningsvis. Er det Guds Ord der skal prædikes i Kirken eller menneskers? Hvilket budskab skal vore sange indeholde – hvem skal de pege hen på?

 8. Sarah Says:

  Det kræver kun ét ord at forklare sagens natur… Infiltration. Selvom frimurer ordenen nu for længst er blevet til noget andet end den var, og nu mere er en elitær organisation for forretningsfolk og mere almindelige folk interesserede i historie, mysterier og den jødiske okkultisme samt den esoteriske lære de får, så var og er frimure organisationen et udspekuleret infiltrations organ, beregnet på at tilrane sig magt… Men det skal siges at det dog også er noget vi har draget lidt nytte af i samfundet, de tror på ligestilling om man er herremand eller tjenestemand, men dog skulle man være mand… Men alt i alt så er det fint at nogen støtter en god sag, omend kun meget selektivt… De er blevet bandlyst af paven, så noget kristent samfund er det ikke, senest er det blevet slået fast af den nuværende pave Joseph Ratzinger i 1983, men at de støtter sådanne arrangementer i kirken, det viser blot at frimuererne stadig “sniger” sig ind på kristendommen, stadig infilterer, men blot på et andet plan, måske et plan KEN og Kenn Nørgaard kunne lære noget af… Esoterisk selvfølgelig!

Leave a Reply