Der vil komme tider hvor der ikke vil være gudsfrygt står der i bibelen. Og når det sker vil det gå et land dårligt. Så det er ikke gode tider vi går imod hvis vi sætter det i forhold til TV2 Zulus fokus på julen. Der bliver det til sex-jul istedet.

TV2 Skriver på deres hjemmeside: 

“Hver dag i december byder den lille frække kanal på lummer julestemning med masser af film med storbarmede babes, gode dokumentarprogrammer om frække emner og selvhjælpsprogramserien “Sexpatruljen”, der giver gode råd til livet i dobbeltsengen – med kamera på. “ http://omtv2.tv2.dk/index.php?id=341&forside

Jeg har heldigvis ikke tv2 Zulu. Men har du, så send din klage til TV2 over at de forvansker julens budskab. Mange kristne vælger ofte at sige, ja sådan er verden jo, og det er rigtigt nok. Men vi er verdens salt, så derfor skal vi også sige fra når verden går over grænsen. Og det gør den altså her.  Vi har ikke fået jul for at fokusere på uren sex, men for at fejre at Gud blev menneske og tog bolig iblandt os. Brug julemåneden til at fortælle folk de sande evangelium. Det er en glimrende indgang til folk.

Share on Facebook

Leave a Reply