Da jeg pt er ved at færdiggøre min prædiken til på søndag, som er en fortsættelse på min prædiken fra sidste søndag, har jeg ikke haft så meget tid til at skrive her på bloggen i denne uge. Der vil dog komme lidt på i løbet af ugen, men jeg vil gerne prioritere at min prædiken er i orden. Begge prædikener vil komme på bloggen her i næste uge forventer jeg. Det er en dobbeltprædiken som hedder “To konger”. Den omhandler dels den ondeste konge og dels om den mest overgivne konge i Israels historie, og hvad Gud ønsker vi skal lære af dem. Ret interessant undervisning.

Det vil også betyde at serien om Kirken og Hollywood bliver lidt forsinket, men den skal nok blive færdig, for den har en vigtig pointe. Så bloggen er ikke gået i stå. Der er bare opstået travlhed bag bloggen, men i næste uge har jeg mere tid igen.

Share on Facebook

Leave a Reply