Åh nej, den falske profet Todd Bentley er nu tilbage igen, og fortsætter med at postulere både det ene og det andet om sin “fantastiske” tjeneste. Nu er han kommet til England. Her har man valgt at fremstille ham som en der har opvakt masser af mennesker fra de døde og helbredt adskillige døvstumme. Noget som der på trods af påstande om det modsatte, stadig ikke er EN ENESTE DOKUMEMENTATION FOR. Men når Todd Bentley siger det, så behøver man åbenbart ikke tjekke noget som helst, for han er jo troværdigheden selv, denne mand som under den såkaldte Lakeland vækkelse sad og drak sig stiv på barer og var sin kone utro med barnepigen (som han senere blev gift med).

Hvordan kan nogen med deres forstand i orden sætte en sådan forfører på en prædikestol? Han er om nogen en mand der kommer med falsk håb, falsk frelse og falske helbredelse. Her er artiklen fra den engelske avis Express: http://www.express.co.uk/posts/view/287652/-Beware-of-the-tattoo-preacher

 

Læs mere om Todd Bentley og hvad han står for her: https://sand.omvendelse.dk/er-todd-bentleys-mirakler-trov%c3%a6rdige-371.htm eller søg på Todd Bentley i søgefeltet.

Share on Facebook

4 Responses to “Todd Bentley is back”

 1. Tina Jalk Says:

  Helt enig med dig!!

 2. Andras Says:

  “…denne mand som under den såkaldte Lakewood vækkelse sad og…”

  Du mener vel Lakeland vækkelsen?
  Lakewood er Joel Osteen´s kirke.

 3. René Vester Says:

  Ja du har ret. Er hermed rettet og tak for rettelsen.

 4. Thomas Says:

  Som bekendt er der to områder, hvorpå en prædikant kan kompromittere evangeliet. Han kan enten have en forkyndelse, der på centrale punkter er ubibelsk, eller han kan have en ubibelsk livsstil. Og blot den er gal på et af de to områder, så skal man ikke lytte til ham.
  Man må altså aldrig undskylde eksempelvis hverken dårlig livsstil eller dårlig teologi med, at manden har andre kvaliteter.

Leave a Reply