Så skete det. Todd Bentley blev godkendt indsat og accepteret af andre kirkeledere. Jamen dog hvad skal jeg bruge det til? Ikke noget, for det siger mere om dem der godkender ham, end det siger om Todd Bentley. Jeg har set godkendelsen på video, og det var tåbeligt. En masse rimeligt velkendte forkyndere og ledere (flertallet af dem har bestemt ikke noget godt ry i forvejen) står og beder og “profeterer” over Todd, mens han ligger og ryster og råber på gulvet. Der er dog nogle af forkynderne der ser ud til at de føler sig lidt dumme i den situation de står i. Jeg har valgt kun at linke til videoen, for den er så kedelig og dum at se på, at det er det rene spild af tid. Men for dokumentationens skyld er linket her: http://www.youtube.com/watch?v=-A05WQYi7aQ 

Men til gengæld vil jeg gerne vise dette klip som er fra ABC Nightline. I den er der et intrview med Todd Bentley som er særdeles interessant at se. Her siger han bl.a. at han vil levere dokumentation for nogle af de helbredelser som folk påstår sker ved Lakeland. Han bliver bedt om bare tre dokumentationer. Men Todd insisterer på at levere en hel bunke af dokumentationer. Programmet har derefter gennemgået dem, og ikke fundet et eneste brugbart dokument som kan bruges til at dokumentere noget som helst. Og nej heller ikke de såkaldt 18 (eller er det 25 nu) opvækkelser fra de døde.

Lad mig sige det som det er. Jeg har ikke noget problem i at folk bliver helbredt ved bøn. Heller ikke at folk kan opstå fra de døde. For det er omtalt i bibelen. Jeg tror på en stor Gud. Men jeg tror ikke på at Gud vil gøre det igennem en elendig forkyndelse, en forkert fokus på engle, forkerte profetier, massehysteri og voldelige forbønsmetoder osv. Jeg kender Guds ord, og jeg finder ikke noget som ligner dette i Guds ord. Så hvorfor skulle Gud gøre noget nyt, som er så langt væk fra det som er omtalt i ordet i forvejen?

Nåh jeg kan da glæde mig over, at jeg ikke er den eneste i Danmark som har vurderet Todd Bentley som farlig. Pt kan jeg se at der er fire andre danske hjemmesider har samme mening. Det drejer sig om Lis Jensens blog Nyt i natten,
Andreas Michelsens side Shafan.dk, Torben Søndergaards livet med Gud og min gode ven David Jakobsen fra apologetik.dk.

Share on Facebook

Leave a Reply