Jesus er Gud der blev menneske, Han gik hos os, blev dræbt på et kors, opstod igen og tog tilbage til sin Fader i Himlen. Men vi skal ikke glemme at Han vil komme igen, og når Han kommer´, bliver det ikke for at forvandle fem brød og to fisk til et måltid for flere tusinder. Det bliver heller ikke for at helbrede de syge, og det kommer heller ikke nogen bjergprædiken igen. Alt det har vi fået i forvejen, og kan læse om i bibelen. Når Jesus kommer igen bliver det for at skille fårene fra bukkene, og dømme dem som ikke har valgt at leve uden Jesus som Herre og Frelser, og tage Hans folk med sig hjem.

Hvornår Jesus kommer igen, ved vi ikke. Og enhver der forsøger at finde tegn på hvornår det tidsmæssigt sker, vil være på vildspor, for Jesus har sagt at kun Faderen har kendskab til det. Men det er ikke nogen undskyldning for ikke at overse tidens tegn. For Jesus sagde selv at vi skulle våge, fordi vi ikke ved hvornår Han kommer (Mattæus 24.42). Roger Oakland har set på nogen af de tegn som bibelen siger skal ske før Jesus kommer, og som er tegn på at Han snart kommer igen. Jeg har gengivet nogen af dem her. Vil man se resten af dem kan de ses på dette link hos Nyt i natten.

Falske lærere vil bringe vranglære ind, have mange efterfølgere og bringe andre til at forkaste Guds ord (2. Pet. 2,1-2).
Det er meget almindeligt i dag at finde mennesker, som uden videre forkaster Bibelen, fordi de har hørt den udlagt forkert af en falsk lærer.

Disse falske profeter vil være pengegriske og føre smigrende tale (2. Pet. 2,3).
Et voksende antal TV-evangelister er indbegrebet af dette. De fordrejer Skriften, idet de bruger vildledende ord for at gøre dig til en handelsvare.

Evangeliet om Riget skal prædikes i hele verden som et vidnesbyrd for alle folkeslag (Matt. 24,14; Mark. 13,10; Åb. 14,6).
I dag er Bibeldele eller hele Bibelen blevet oversat til over 2.300 sprog og dialekter, hvilket dækker over 90 % af verdens befolkning.

Antikrist vil bruge (falsk) fred for at ødelægge mange (Dan. 8,23-25).
Med alle de problemer, som menneskeheden står overfor, ser masserne efter en ’frelser’, som kan indvarsle fred og fremgang uden moralsk ansvarlighed. Antikrist vil love verden og Israel en sådan fred, hvis de følger ham; men hans hensigter vil være skumle.

Det faktum, at Gud engang lod jorden oversvømme (Syndfloden), vil blive benægtet (2. Pet. 3,5-6).
Der er masser af fossile beviser, som bekræfter Syndfloden, og dog bliver den kategorisk tilsidesat af det meste af den videnskabelige verden, da den var Guds dom over menneskers ondskab.

Der vil forekomme et globalt økonomisk system (Åb. 13,16-17).
Dette var utænkeligt på apostelen Johannes’ tid. Men i dag søger globalister på ethvert trin i regeringen at forene verden. At forbinde verden monetærisk er afgørende for deres mål.

Nationen Israel ville blive født på én dag (Esaj. 66,8).
14. maj 1948 blev Israel en nation.

Jøderne ville begynde at samles i Israel igen (Esaj. 11,11-12; Ezek. 37,21-22; 38,8).
Over 5 millioner jøder er vendt tilbage til Israel i nyere tid! Dette er uden fortilfælde i menneskets historie. Aldrig har en befolkningsgruppe været spredt i hundreder af år til ethvert hjørne af verden for så at vende hjem igen til deres hjemland. Men Gud sagde det, og Han har gjort det for vore egne øjne!

Jerusalem ville være en byrde for alle nationer (Zak. 12,3).
Næsten dagligt rapporterer verdensnyhederne fra striden om Jerusalem. UN, Vatikanet og mange verdensledere ønsker at gøre den til en international by. Men Gud siger, at byen er Hans, og Han har givet den til jøderne for altid (1. Mos. 1,18; 2. Mos. 25,23; 2. Krøn. 6,6). Alle, som forsøger at løfte den, vil rive sig til blods.

Se resten af de opfyldte profetier på Nyt i natten. Det er muligt du ikke vil være enig i dem alle sammen, der er da nogen af dem som jeg ikke er helt sikker på virkelig er opfyldt. Men hvis bare halvdelen af dem passer, så burde det tages alvorligt, og burde give en forventning om at resten nok også bliver opfyldt.

Share on Facebook

4 Responses to “Tegn på Jesus kommer igen”

 1. Kristoffer Haldrup Says:

  Ualmindeligt festlig læsning 😀

  -Du kunne vel ikke tænke dig at prøve at dokumentere dit udsagn “Der er masser af fossile beviser, som bekræfter Syndfloden” ?

 2. Carsten Stampe Says:

  Ja Kristoffer, det kan være svært at se skoven for bar træer 🙂

 3. Soren Says:

  Det næste bliver vel at Jorden kun er 6000 år gammel, eller at Adam og Eva var de første mennesker på Jorden?

 4. Kim Thomassen Says:

  Men fortabelsen findes ikke efter døden, hellere ikke når Jesus kommer igen. En god Gud vil ikke smide mennesker i helvede.Vil han det er han en ond Gud. Sådan er tidsånden nu og disse synpunkter er ret udbredt hos dem med en humanisme tankegang f.eks Juma Kruse og Karen M Larsen, som jeg i de sidste par dage har debattere med.

  Juma Kruse skriver på sin hjemmeside, kaerligheden.dk,
  Men troen på Guds uudgrundelse kærlighed til mennesket gør tanken om Helvede meningsløst. Det eneste Helvede der ekstisterer er det Helvede, som vi alt for ofte synes at skabe for hinanden.

  http://www.kristusjesus.dk/Moral-forkynd.htm

  Hvordan kan man samtidige sige at man ikke tror på bibelen, men man tror på Kristus?.

  Et godt indlæg som rammer plet og som jeg er enige i, men klart i modstridt med tidsånden som også nogle af de svar du har modtaget er udtryk for.

Leave a Reply