Jeg møder dem igen og igen. Kristne som har en brand efter at komme nærmere Gud. Kristne som han lyst til at lære mere om hvem Jesus er, og hvor stort Hans fuldbragte værk på korset er. Men de samme kristne undrer sig. For de kan ikke forstå at det der bliver forkyndt i kirken, er så langt væk fra det ord vi har fået fra Gud igennem skriften.

Nogle af dem er så frimodige at de tør henvende sig til deres kirkes ledelse, og spørge hvorfor der ikke er mere bibelsk forkyndelse. Men de bliver ofte meget skuffede over svaret. De får at vide at de ikke skal stille sig imod det “nye” Gud gør. De bliver bedt om at indordne sig, og holde op med at have en “negativ” ånd. De bliver spurgt om de da ikke er glade for at menigheden er så udadvendt at der kommer nye i kirken. Men det allerværste de får at vide er når ledelsen bare siger: “Ja det var interessant at høre, den vil vi lige tænke lidt over”. Når sandheden viser sig at der ikke bliver tænkt over noget som helst.

Disse kristne som har lyst til Gud. Som elsker korset, og er villige til at gå meget langt for deres tro på Gud. Disse kristne bliver i dag udsultet af forkyndere der er mere fokuseret på deres egen succes og ære, end i at prædike det fulde evangelium. For disse kristne har ikke brug for at høre om selvhjælpsprogrammer. De har ikke brug for at lære hvordan man får et bedre selvværd. Og slet ikke hvordan de får succes i deres liv. De er interesseret i at høre om Jesus. De vil have at forkynderne åbner deres bibel og viser os hvad der står i den. De har en tørst og en længsel efter Gud, men de bliver udsultet istedet.

Det er standarden i mange kirker i dag. Kirker som engang byggede på den sunde lære. Men som i dag vælger at falde for alt hvad der er nyt, alt hvad der er smart, alt hvad der er spændende. Men de vil ikke prædike Guds fulde ord. Gad vide hvad Gud vil sige til disse forkyndere når de engang skal stå overfor Ham en dag. Mon de vil bruge de samme argumenter og undskyldninger som de bruger overfor brændende kristne? Eller vil de stå uden ord, og skamme sig fordi de skammede sig ved at prædike omvendelsens budskab om Jesus Kristus?

Share on Facebook

Leave a Reply