Åbenbart så har det indlæg som jeg havde her: https://sand.omvendelse.dk/hvad-er-der-galt-med-torben-sondergaards-forkyndelse-og-laere-4592.htm så stort et problem for Torben Søndergaard, at han var nødt til at give svar på genmæle. Det har han gjort ved at komme med en lang tvetydig og hyklerisk kommentar. Den vil jeg offentliggøre meget snart. Han blev ellers irriteret på mig da jeg ikke godkendte den lige med det samme. Han skrev at det skyldte jeg ham. Og jeg må sige at det var det morsomste jeg havde læst i ca 2½ time på daværende tidspunkt. For hvis der er noget jeg ikke gør, så er det at skylde ham plads til at kommentere overhovedet. Manden der fjerner kritiske kommentarer på sin facebook profil, og skælder folk ud via mails for at kritisere ham, for så at blokere dem til sidst. Så de hverken kan se hvad han skriver eller kommentere derpå. Hvorfor skulle jeg skylde ham at godkende hans svar? Hvis jeg gør det, så skylder han da så langt mere til alle dem som han ikke kan tåle at få offentlige spørgsmål.

Men jeg godkender den alligevel, men ikke fordi jeg skylder ham det, men for at vise to ting. Dels hvad han vælger ikke at svare på (det som er stærkt problematisk) og hvad han forsøger at sige han ikke mener, men så viser han mener alligevel.

Det ser jeg frem til at vise, samt andre ting som viser at Torben Søndergaard ikke er ledt af Gud, ikke kender sin bibel, og ikke forstår Guds ord, men er en blind mand som leder folk vild i sit eget begær efter magt. Den sidste linie her, er ikke en jeg kan dokumentere, det er min egen mening. Men efterhånden som jeg ser tilbage på mit eget kendskab til Torben, og hvordan tingene har udviklet sig, og når jeg hører på hvad folk der har været i hans kreds siger om ham, så står det mere og mere klart at Torben Søndergaard er en mand der skal advares imod. Og hvis ikke frikirkedanmark selv kan finde ud af det, så må andre gøre det. Jeg så ellers hellere at folk fra Frikirkenet tog bladet fra munden og fik sagt det som mange af dem i forvejen mener. Spørgsmålet er dog hvor mange lig der skal vælte ud af skabet før Frikirkenet melder ud om Torben Søndergaard. Der skulle ret mange til, før de udtalte sig offentligt om Christian Hedegaard. Trist.

Men indtil da, vil jeg holde lidt ferie med min datter, det er en måde jeg godt kan lide at bruge mine ferier på. Tage en af mine børn med alene, og så bare bruge tid sammen med ham eller hende (jeg har tre børn). Jeg mener ikke at folk nødvendigvis behøver gøre som mig hvad dette angår. Men er man en kristen, og har børn, så har man et ansvar for at vise dem sin kærlighed, ved at bruge tid på dem. Både til hverdag, og i ferier.

Share on Facebook

Leave a Reply