Da jeg stod op i morges, og tjekkede mail og nyheder på mine profiler, så jeg at jeg havde fået en ny video fra Steve i USA (hans brugernavn er Hetgow). Steve har nogle kommentarer til en emergent church præst, der sluttede sin prædiken af med at sige; Help us make your name famous. Det irriterede Steve så meget at han lavede denne lille video som jeg kun kan anbefale. Steve kender sin bibel, og baserer sin tro på den. Ikke på hvordan kirken ser ud, eller hvad verden siger, og det gør ham altid spændende at høre på.

Selvfølgelig er der ikke noget galt i at gøre Jesus berømt, men ikke som en rockstjerne, og heller ikke et falsk billede af Jesus som en eller anden allloving hippie, som aldrig siger en imod. Den Jesus vi skal gøre kendt er bibelens Jesus. Men som Steve vist nok siger er det vigtigere at mennesker bliver forvandlet af Jesus, og at vi adlyder Ham, end at Han bliver berømt.

Share on Facebook

Leave a Reply