Pastor Steve Lawson er en af de dygtigste vers for vers undervisere som jeg kender. Han har en gudsbenådet evne til at lukke skriften op, så det bliver tydeligt for dem der hører det at, skriftens betydning er skriften. Hans tilgang til skriften er ikke at lægge nogen ny betydning ind i den, men at læse ud af den. Men det er nu også noget som mange har været vrede over at han gør. Mange bryder sig ikke om at høre evangeliet klart og tydeligt.

I denne prædiken introducerer han os til galaterbrevet. Det er faktisk starten på en gennemgang af dette brev, men kan sagtens høres alene, fordi det er en introduktion. Hvis du ønsker at få en bedre forståelse af hvem Paulus var, hvorfor han skrev galaterbrevet, og hvilken betydning det har for os i dag, så kan jeg anbefale at høre denne undervisning. Den er en time lang, og dermed lidt længere end det meste af det vi hører her i Danmark.
I modsætning til nogle af de lange prædikener som Paul Washer holder, som normalt godt kan tåle at blive hørt i bidder, så kan jeg ikke anbefale det her. Steve lawsons forkyndelse hænger meget fint sammen, og har bedst af at blive hørt i sin helhed. Den kan downloades ved at højreklikke på linket forneden. Eller høres direkte ved almindeligt klik på linket.

Steve lawson om galaterbrevet.

Share on Facebook

Leave a Reply