En kristen forkyndere som igennem mange år har holdt fast i den sunde lære, og ikke har været parat til at gå på kompromis på kirkens kernepunkter er R. C. Sproul. I den korte video nedenunder viser han hvor meget vi bør stå fast på doktrinen “Frelst ved tro alene”, og om hvor meget vi må være parat til at blive skilt fra kirker, fra familier, fra venner for at holde fast i denne doktrin. Hvorfor? Fordi det er så vigtig og essentiel en del af evangeliet, at man ikke kan skille den fra evangeliet, uden at det falder fra hinanden. I en tid som den vi lever i, hvor der er mange der vælger at falde på halen for folk der prædiker noget andet end denne doktrin, er det befriende og forløsende at høre Sproul være så klar i mælet her.

Konsekvensen af Sprouls undervisning her, er at det ikke er bibelsk som Ulf Ekman at flytte over til den Romerks katolske kirke, som går imod denne doktrin. Det er heller ikke bibelsk at følge folk som Torben Søndergaard ligegyldig hvor mange mirakler han så end peger på, så længe han siger frelst af “Tro og dåb m.m. alene”. AT påstå vi er frelst af tro og noget mere, er at gå over en grænse til et sted hvor man begynder at fornægte evangeliets renhed og kraft.

Hvis du vil høre mere om hvorfor det er så vigtigt at holder fast i at vi er frelst ved tro alene, kan jeg anbefale følgende prædiken som jeg holdt for nylig: https://sand.omvendelse.dk/podcast-frelst-af-tro-alene-5025.htm

Share on Facebook

One Response to “Sproul holder fast i “Frelst ved tro alene”!”

  1. Geir Johnsen Says:

    Frelst ved tro alene (sola fide) er av den ytterste viktighet å holde fast ved… Det er bibelens lære…

Leave a Reply