Jeg var for nylig ovre og besøge noget familie. De har tilfældigvis Godchannel. Jeg kan huske at de engang for nogle år siden, kunne sende god bibelsk undervisning af David Pawson og Derek Prince, og så en blandet landhandel som trængte til en god sortering. I dag ser det ud til at man bare skal lade være med at tænde for det. For det er efterhånden blevet en lang gang prosperity preaching og en underholdningspræget kristendom, der virker mere inspireret af verden, end af Guds ord.

Der er bl.a. et totalt tom ungdomsprogram, hvor man sidder og bilder de unge ind at du sagtens kan leve som verden, se ud som verden og tænke som verden. Bare du elsker Gud, og synger lidt lovsang indimellem. Der er ovenikøbet musik som lyder som verden, med tekster som lyder lidt kristne. Og så er alt jo godt. Personligt bryder jeg mig ikke om at vise nedenstående video, men jeg vil godt vise et eksempel på noget jeg synes mere ligner the Spice girls, end de ligner en kristen pigegruppe.

Desværre er Godchannel jo bare et billede af hvordan kirken bliver solgt til unge i dag. Jeg har set flere hjemmesideeksempler på angiveligt kristne ungdomsklubber som  intet kristent indhold har på deres sider. Og jeg mener virkelig intet. De har istedet en masse aktiviteter som badeland, bowling og spisning på hjemmesiderne. Jeg ved ikke hvorfor jeg skulle sende mine børn til sådan en klub, når de engang blev teenagere. Jeg ville da hellere sende dem hen et sted hvor de studerede bibelen. For det gjorde man i de samme slags klubber for bare tyve år siden. Det er da vist ikke det man kalder en god udvikling, selvom mange kalder det fornyelse af kirken.

Share on Facebook

Leave a Reply