15
Nov

Så blev det endelig enden for relevant uge her på omvendelse.dk. Det var faktisk mere krævende end jeg havde regnet med. Jeg er glad for at jeg ikke skal leve op til at være relevant hele tiden. Det er meget bedre at prædike Guds ord som Guds ord er. At vi kan bruge ting i vores verden som springbræt til at forkynde evangeliet, ser jeg ikke noget galt i. Det har jeg gjort før og vil gøre det igen. Men det vigtigste er om vi får forkyndt det smukke evangelium vi har fået. Så jeg vil bestemt ikke være afhængig af at gøre det på en altid “relevant” måde.

Hvis jeg skal fremhæve en af indlæggene, så skal det være den med De uheldige helte. For den har en konklusion som i høj grad er relevant for kirken i dag. Så hvis du gik glip af den, kan du sen den på dette link.

Share on Facebook

Leave a Reply