Benny Hinn kommer til Danmark igen. Men helt ærlig så synes jeg at jeg skriver nok om den slags i forvejen. Det er tåbeligt nok, at der er brug for at skrive om Todd Bentley. Jeg gider næsten ikke bruge tid på Benny Hinn også. Det behøver jeg nu heller ikke, for der er en glimrende artikel på Kristeligt Dagblads hjemmeside her. 
Læs den og vurder selv udfra skriften om det der står om Benny Hinn er i orden eller ej. Jeg synes ikke artiklen har overdrevet noget, men virker meget veldokumenteret. Der står bl.a. følgende:

– Enhver som vil donere 1000 dollar til mit fly, vil få sit navn skrevet på indersiden af flyet. Så vil I flyve med mig over hele verden, og hver gang jeg ser jeres navn, vil jeg bede for jer!” Sagt af Benny Hinn ved mødet i Falkoner Centeret 2006.” 

Det med privatflyet er ikke en and. Jeg har hørt andre fortælle det samme som var til møde med Benny Hinn dengang i 2006. Det morsomme var at de virkede til at de ønskede de havde haft 1000 dollar så de kunne få deres navn skrevet på indersiden af flyet.  

Share on Facebook

Leave a Reply