I den forløbne uge er jeg kommet ind på skilsmisseområdet. Det er som regel et farligt emne at komme ind på. Men det i sig selv bør ikke hindre nogen i at vise hvad bibelen siger om det. Det var heller ikke alle læsere der var helt tilfredse. Men jeg mener stadig hvad jeg skrev, og jeg skrev det ikke for at træde nogen over fødderne. Årsagen til indlæggene var at det er et område hvor vi har ikke længere viser at vi har tillid til Guds ord. Til dem der ikke har læst indlæggende, kan de læses her og her.

Jeg tror en af årsagerne til at man ikke brød sig om hvad jeg skrev, er at vi er blevet så påvirket af verdens syn på skilsmisse, at vi ikke længere kender og bygger på Guds ord på dette område. Derfor har jeg valgt at lade denne uges podcast handle om seksuel renhed og urenhed. Det er Pastor John MacArthur der underviser om dette meget vigtige område, som alt for mange overser, og nogle vælger at overse i dag. Det er meget stærk og bibelsk funderet undervisning, som ikke forsøger at kilde nogen i ørerne. Samtidig er det også en af de podcast med MacAthur som jeg har hørt flest gange. Så jeg håber at der er nogle af læserne der kan få ligeså meget ud af den, som jeg har fået.

Share on Facebook

Leave a Reply