Okay så kommer der et indlæg om satanisme efter mange forespørgsler fra min semiateistiske ven Kaja. Mange mener at satanisme ikke er noget man skal tage så alvorligt. Men hvad nu hvis resultaterne af satanisme viser noget andet, skal vi så stadigvæk undlade at tage det alvorligt?

Hvorfor synger rockmusikere tekster som er direkte citeret af ekstreme satanister som Alister Crowley? Er det for sjovt, eller er der en ond åndsmagt bag?

Well jeg skal ikke selv skrive meget mere om det, men nøjes med at vise en video fra “Way of the Master” som omhandler netop dette tema. Der er også et interview med præsten fra satanistkirken i San Fransisco, samt nogle bemærkelsesværdige udtalelser fra Marilyn Manson, som jeg personligt synes man skal tage meget alvorligt. Men hvis du er uenig, så er du velkommen til at kommentere på bloggen.

Husk også at se den kendte dokumentarserie They sold their souls for Rock’n’Roll omvendelse.dks videosider.

Share on Facebook

2 Responses to “Satanisme, er det nu så farligt?”

 1. Kaja Says:

  Endelig fik du lidt smag René! tak for du endelig hørte og besvarede min “bøn”. HA.

  Jeg er skam ikke uening overhovedet med noget i teksten og den video. Men du kunne godt have skrevet lidt mere. F.eks. din mening om Satanismen (selvom den kender folk jo nok godt når du er kristen) men bare min mening. og så istedet for at skrive “præsten fra satanistkirken”, så skriv hvem personen er, så man i det mindste ved at du kender til CoS. Og skriv Church of Satan istedet for satanistkirken… Reneeee…. men det okay! endelig et indlæg om det.

 2. Kaja Says:

  Okay okay…nu hvor jeg lige glor vidoen igennem, efter jeg skrev alt det andet, så er der en STOR fejl René…det er altså ikke High Priest Peter H. Gilmore som snakker, men kun en anden grads/status fyr, som kaldes Warlock i kirken.

  Og FranSisco staves FranCiso!

  Alle disse info’s står inde på internettet..det her er så taget fra Wikipedia.com

  First Degree – Satanist
  Second Degree – Warlock/Witch
  Third Degree – Priest/Priestess
  Fourth Degree – Magister/Magistra
  Fifth Degree – Magus/Maga

Leave a Reply