Jeg fik et spørgsmål for et stykke tid siden af en af læserne. Det omhandlede hvordan de forskellige kirkeretninger adskilte sig fra hinanden og hvordan man kunne vurdere en kirkeretning for ikke at være kristen. Det var et ret stort spørgsmål, som jeg i længere tid har tænkt over hvordan jeg skulle gribe an. Jeg har valgt at gøre det til en serie her på bloggen, og udvide spørgsmålet så det bliver lidt bredere. Jeg vil derfor gennemgå de forskellige typer af falsk lære, og se på dem i forhold til den bibelske lære.

De emner jeg vil komme ind på er bl.a. ateisme, new-age, kopier af kristendommen (såsom mormonerne og Jehovas vidner), forskellige typer af det man kan kalde halvsekter (et udtryk jeg ikke bryder mig om, men må finde mig til rette med indtil jeg finder et bedre) og hvordan og hvorfor der er forskelle på kirkeretningerne. Tjah, gad vide om jeg overhovedet nogensinde vil blive færdig med denne serie, for der er nok at skrive om. Jeg forventer dog ikke at det bliver en udtømmende serie. Men jeg forventer at komme godt rundt om området. I starten satser jeg på at der vil komme mindst et indlæg om ugen, om dette emne. Første emne bliver formentlig om ateisme og hvorfor det er farligt.

Share on Facebook

Leave a Reply