Skal vi lade os lede af hitlister? Nej tåbeligt spørgsmål. Men lad os nu bare indrømme at vi synes det er spændende at se hvad andre synes er spændende. Så lad os se hvad læserne anså for mest interessant i maj måned.

Førstepladsen går for en gangs skyld til et indlæg fra april. Det hedder “Guds retfærdighed“, og skabte en del debat efterfølgende. Derefter kom det lidt skæve indslag “Rob Bell kan gå på vandet fordi han tror på sig selv“. Tredie og femtepladsen pladsen går til to indlæg om tørklædedebatten. Og for første gang er et af omvendelse.dks podcast kommet på hitlisten med “Gammel Podcast: En farlig prædiken“.

Hele hitlisten og mine egne anbefalinger for sidste måned kan du se på www.omvendelse.dk i højre side. De to jeg vil fremhæve blandt mine egne anbefalinger er “Håb i Helvede” og “Hvorfor kalder man det fornyelse“.

Share on Facebook

3 Responses to “Så er der hitliste”

  1. Lars Dorland Says:

    Ja. Det er ganske åbenlyst de indlæg med flest kommentarer til, folk klikker mest på. Jeg ser det samme på min egen blog.

  2. René Vester Says:

    Generelt set ja. Det er dog ikke altid sådan. Der var dog heller ikke nogen kommentarer til podcastet.

  3. Lars Dorland Says:

    Undtagelsen hos mig er mine indlæg om Evangelist og Christian Hedegaard. Det er virkelig noget, mange mennesker surfer efter.

Leave a Reply