Så skete det, efter at have været ved at glide ud i glemsonheden vælger Rob Bell at komme med en bog som bare endnu mere klart end før viser at han er en vranglærer. Og det i sådan en grad at selv de sekulære medier i USA, kan se at det er tilfældet. Bogen Love Wins er nemlig blevet vurderet som universalisme. Alligevel ligger den højt på Amazons hitliste, ja folk vælger jo deres egne vranglærere, og nogen vil bare hellere have løgnen end de vil have sandheden. Rob Bell har efter bogen udkom, givet interview til flere medier. Men dette interwiew med den velkendte journalist Martin Bashir, blev han godt nok taget på sengen (ja underligt udtryk, jeg ved det godt). Rob Bell havde åbenbart forventet at få lov til at lovprise hans nyeste bog, men Bashir stiller ham de spørgsmål som Rob Bell igennem flere år har forsøgt at undlade at svare på. Han bryder sig vist ikke om at give et klart svar, for så finde man jo ud af hvad han står for. Men se selv videoen igennem og se hvorledes en dygtig journalist viser at Rob Bell ikke har noget som helst fornuftigt at give. Kun spørgsmål, som ikke giver nogen svar. Underligt at en mand der siger han prædiker Guds ord, ikke har fundet klare svar i bibelen, når de nu står så klart deri.

Hvis du ønsker at høre et interview med journalisten Martin Bashir om hans møde med Rob Bell, kan den høres her: http://www.godandculture.com/blog/msnbcs-martin-bashir-on-the-paul-edwards-program 
I det interview går han ned i Rob Bells bog og viser hvorledes Bell manipulerer med sandheden og fordrejer folks udsagt til at passe til sit eget verdenssyn. Du kan også høre hvorfor Bashir mener at der overhovedet er et marked for bøger uden klare svar er blevet så populære i vore dage, selv i kirken. Et interview som virkelig er værd at bruge en halv time på.

Share on Facebook

7 Responses to “Rob Bells nye bog Love Wins, giver ikke nogen svar.”

 1. Anne Dorthe Nielsen Says:

  Intet menneske kan gøre sig ekslusiv og moralsk på Guds vegne, når det gælder GUDS kærlighed. Kærlighed som vi syndere kender den er ikke guddommelig agape kærlighed – kun stykkevis i sin opfattelse.
  Ingen præst kan tage en synder ind til sig og trøstende love ham, at han sagtens kan komme ind i Guds rige uden at iføre sig rene hvide klæder.
  I lignelsen om kongesønnens bryllup blev én udelukket fra bryllupsfesten, fordi han stillede i egne snavsede klæder.
  Vi er mange på denne jord, som kan kalde os ofre på det ene eller det andet grundlag – men KUN som en synder, angrende og med et oprigtigt ønske om at fatte et andet sind, kan vi gå ind ad den dør som hedder Jesus kristus.

 2. Martin Nissen Says:

  Rob Bell siger: Vi genfinder kristendommen som en Østens religion

  Det er et citat fra bogen af Anders Ova, Den sidste profeti.

  Når Rob Bell sige således så synes jeg det fortæller alt

 3. Morten Says:

  Ret lavt journalistik, Rob får jo ikke lov at sige noget som helst…

 4. Rasmus Gade Says:

  Rob Bell har altid givet mig hovedpine, men er godt tilfreds med den måde, som journalisten griber sagen an på. Man fornemmer jo næsten, at journalisten er en Kristen broder, for man kan tydeligt fornemme hans harme over Bell’s vranglære og blasfemi af det eneste sande evangelium.
  Man ser virkeligt her at Bell er en ulv, som har smidt sine fåreklæder, og at han er universalist… Og som jeg altid har sagt, alt der begynder med “uni” skal man holde sig fra… Guds freds.

 5. René Vester Says:

  Sikke noget vrøvl Morten. Rob Bell får da masser af mulighed for at sige noget. Men han viser jo bare at han ikke vil, eller ikke kan svare tilfredsstillende på ellers ret enkle spørgsmål. Du burde tage og høre interviewet med Bashir som jeg linkede til.
  Desuden siger Rob Bell det han plejer at sige, hvilket er en omgang liberalteologisk postmodernistisk semifilosofi som ikke hænger sammen alligevel..

 6. Linealis Says:

  Hvis Rob Bell føler sig misforstået, kan han jo korrigere.

 7. Rasmus Nielsen Says:

  På en måde forstår jeg Rob Bell, for når man ikke ser helheden er det ikke rart at tænke på at alle ikke kommer i himmelen.

Leave a Reply