Rob Bell har i en prædiken fortalt hvor vigtigt og åndeligt, det er at trække vejret. Den måde han beskriver vejrtrækning på, gør at man nærmest må konkludere at man skal trække vejret på en bestemt måde for at blive frelst. Nu tror jeg ikke at han vil sige ja til det, hvis han blev spurgt direkte. Men så burde han dog tænke sig lidt bedre om før han forkynder noget der mere tenderer til en panteistisk New age forståelse end en bibelsk forståelse.

Todd Friel fra Way of the Master Radio kommenterer i de følgende klip på Rob Bells forkyndelse. Det er muligt at du ikke bryder dig om Todds måde at gøre det på. Det er nok en smagssag. Men det er også vigtigere at finde ud af om man overhovedet kan støtte Rob Bell i det han siger i klippene. For det er godt nok langt ude. Ja han er helt derude hvor han anbefaler Yoga og meditation, og bestemte vejrtrækningsøvelser. Men han har måske læst Rick Warrens anbefaling af åndedrætsbøn i “Det målrettede liv”. Desværre står der ikke noget i bibelen om det. Så vi kan ikke bruge det til noget. Rob Bell viser endnu engang og tydeligere end han plejer, at han er en vranglærer.

Hør helst hele klippet. Rob Bells undervisning bliver efterhånden som man hører det, kun værre og værre, og man forstår ikke at dem der hører på det i Mars Hill Church, ikke har rejst sig og gået for lang tid siden.

Share on Facebook

Leave a Reply