Den fortløbende diskussion om Rob Bells er stadig noget som folk åbenbart er forvirret over. Det burde de ikke være, for det er så ganske tydeligt at Rob Bell med hans universalisme, misbrug af bibelvers, inddragelse af andre religioner (og dermed gør sig selv til synkretist) og fokus på mennesket fremfor Gud og en masse andet som også er ubibelsk, er en vranglærer. Det er blevet dokumenteret kollosalt mange gange, og det bliver det nok også nogen gange endnu. Jeg har lagt nogle udvalgte links for neden til noget dokumentation herfor.

Men lad os da lige tage og se hvad der sker når man tager Rob Bells udtalelser, og sammenligner dem med det man læser i bibelen. Det har Todd Friel fra Wretched TV gjort i denne video.

I fortsættelsen her vil du se hvordan Rob Bell i hans bog, fuldstændig misbruger Luther, og giver Luthers skriverier om død, Helvede og Himmel en helt ny betydning. Det her er et så brutalt overgreb på en af reformatorernes udtalelser, at enhver der kan sige god for Rob Bells misbrug af Luther her er,, nej det er nok bedst jeg lader være med at skrive det. Der vil bare være nogen der blev meget sure. Nogen vil blive sure fordi de blev ramt, og andre vil blive sure fordi jeg ikke var hård nok. Men se selv hvad det er Rob Bell har skrevet om Luther i hans kætterske bog “Love Wins”:


Se disse links for yderligere information om Rob Bell:

http://www.apologetik.dk/?p=1241

http://www.youtube.com/watch?v=8wSAEezBc3s

https://sand.omvendelse.dk/rob-bells-nye-bog-love-wins-giver-ikke-nogen-svar-3356.htm

https://sand.omvendelse.dk/hvorfor-er-rob-bell-en-vrangl%c3%a6rer-podcast-1439.htm

https://sand.omvendelse.dk/rob-bell-skammer-sig-over-evangeliet-1781.htm

Share on Facebook

Leave a Reply