Men ender med bare at se dum ud. Hvorfor Rick Warren tror det var et smart trick af ham at medvirke i et eller andet tåbeligt ungdomsprogram, har jeg ingen idé om. Måske er det fordi han har overtaget Poul Nyrups spindoktor. I ved nok ham der sagde til Poul Nyrup; “Tag denne cykelhjelm på, den vil få dig til at se rigtig troværdig ud, og give ekstra stemmer. Lad os lige få en af de berømte Roald Als tegninger til at illustrere problemet.

Nåh Poul Nyrup kunne trods alt kommunikere et godt budskab ud med cykelhjelmen, men det øgede ikke hans popularitet. Rick Warren har ikke engang et budskab i denne video. Tjek selv efter i denne video hvor USAs næstmest populære pastor i USA, prøver på at være hip og cool med de unge.

Okay jeg burde nokvære glad for at Rick Warren ikke siger noget, for dengang han var på besøg i et satireshow på Comedycentral, sagde han faktisk noget om kristendom. Det var bare ikke særlig godt det han sagde, det var faktisk rigtig dårligt. Så måske er det bedre at han ikke siger noget, end at han siger noget. Vurder selv ved at se det andet klip her.

Share on Facebook

Leave a Reply