Her er lige en respons som Tonny og Susan Møllerskov fik efter møderne med Andres Strom (se indlægget efter dette) Denne respons er ikke unormal i vore dage, når folk hører det sande evangelium. Men også en respons der gør at mange kirkeledere er bange for undervisning som den Andrew Strom og andre med samme bibelsyn har. For den får deres egen forkyndelse til at ligne vand ved siden af et godt måltid mad. Her er responsen:

Kære Susan og Tonny!

Vi er så taknemmelige for den vidunderlige og forunderlige weekend vi havde i Kolding.

Alt, hvad vi har hørt, har haft en meget afgørende betydning for vores liv. Vi oplever at et slør er blevet fjernet fra vores øjne.

Tak for fællesskab, tak til jer og Andrew for den vidunderlige undervisning. Tak for den store kærlighed vi oplevede og tak fordi I kunne sige sandheden uden fordømmelse. Det var meget sandt og ægte.

Vi priser og ærer Gud for hvad han har gjort og for den længsel der er vakt i os.

I stor taknemmelighed over at vi sammen tjener Herren.

Vi er begge så taknemmelige for hvad Gud har gjort. Vi føler en stor lethed, som om en tung byrde er løftet af vore skuldre.

Samtidig med en stor glæde oplever jeg dog også en sorg, når jeg ser hvordan mennesker omkring mig lever. Det gælder både familie, venner, trosfæller og fremmede.

Vi vil være taknemmelige for, om I vil bede for, at vi ikke må blive fortvivlet. Helligånden har i den sidste uge talt til mig om fordømmelse, og ved Guds store nåde oplevede jeg efter weekenden, at det har det sluppet mig. Lovet være Herren for den befrielse.

Selvom vi lever i en mørk verden, er det alt afgørende at vores fokus er på lyset. På Jesus Kristus som har frelst os.

Jeg ser frem til at blive rodfæstet i ordet og har siden vi kom hjem fra Kolding læst og skrevet ned. Jeg læser Ordet på en helt ny måde, end jeg har gjort, siden jeg blev Kristen for 7 år siden.

J.A. & T.G., Hvidovre

Share on Facebook

Leave a Reply