Dansk Folkepartis Søren Espersen siger for tiden (se bl.a. her) at svenskerne bør aflevere Jyske Lov tilbage til Danmark. Begrundelsen er Jyske lov er svensk tyvegods som oprindeligt tilhørte Danmark. Jyske lov er den første nedskrevne lov for danskerne (så vidt jeg er orienteret). En af årsagerne til man gerne vil have den hjem, er at den er med til at definere hvem vi danskere er. Det kan jeg godt tilslutte mig. Jyske lov er et historisk klenodie som har betydning for Danmark. Så for en gangs skyld kom der noget brugbart ud af munden på en fra Dansk Folkeparti. Det er et udemærket forslag, og jeg synes Søren Espersens andre argumenter for tilbageleveringen også er forståelige. Men mest fordi Jyske lov er med til at vise hvem vi danskere er.

Hvad med Guds lov?
Men vi danskere skal nu nok klare os, hvis svenskerne ikke leverer Jyske lov tilbage til dens retmæssige indehavere. Vi har større behov. Vi har brug for at få Guds lov tilbage i forkyndelsen i kirkerne. AAAARRRRGGGGHHHH tænker nogen nu, det kan vi da ikke. Vi kan da ikke slå folk i hovedet med Guds lov, og bliver vi så ikke legalister? Det er en fornuftig kritik, og det har også vist sig, at nogle har prædiket Guds lov forkert og med dårlige frugter. Vi skal ikke prædike Guds lov for at få folk til at prøve at leve op til loven. For INGEN kan leve op til loven. Loven er til for at vise at vi er syndere. Syndere der er fuldt ud klare til evig ødelæggelse i Helvede. Vi fortjener ikke et godt liv, vi fortjener ikke at komme i Himlen. Som Jyske lov er med til at vise hvem vi danskere er, så viser Guds lov hvem vi mennesker er, nemlig forbrydere der trænger til en retfærdig straf.
Hvis loven ikke bliver forkyndt, er der ikke nogen grund til at omvende sig. Men sund forkyndelse af loven leder os, og giver os forståelse for at vi har brug for en frelser. Der er kun en der kan frelse os, og det er Gud der blev menneske og tog den straf på sig, som vi fortjente.

Så jeg vil have meget mere end Jyske lov tilbage til Danmark. Jeg vil have Guds lov tilbage i forkyndelsen, så vi kan se at vi har brug for Jesus, og i hvor stor grad vi har brug for Ham!

Hvis du er uenig med mig i dette, så burde du se denne video, som viser dig præcis hvorfor at dette er det største behov vi har i de danske kirker i dag.

Share on Facebook

One Response to “Relevant uge på omvendelse.dk 4 Giv os Jyske lov tilbage”

  1. Synderen Says:

    Selvfølgelig skal jyske lov tilbage. Den tilhører os. Danskerne er åbenbart så optaget af at selv-destruere og ødelægge deres egen kultur at de er ligeglade med deres historie.

    Ikke?

    Så lad dog muslimerne få danmark. Dem er der mere saft og kraft i, de er stolte af deres middelalderkultur og vil med fornøjelse overtage landet i stedet for danskerne som ikke engang er i stand til at reproducere sig selv. Allahu akbar! Sharia domstole ligesom i England!

    LOL

Leave a Reply