Fredag d. 31/10 er også kendt som reformationsdagen. Dagen hvor Martin Luther for alvor startede reformationen. Reelt set startede den på pinsedag, og der har været mange reformatorer op igennem historien. Bl.a. Jan Hus som blev dræbt af den romerske kirke 102 år før Luther startede reformationen. Men at Gud lod det lykkes for Luther, synes vi i Rødkærsbro Frikirke er værd at fejre. Vi forstår ikke at nogen kirker vælger at fejre Halloween. Det er ikke andet end en falden på halen for det der er oppe i tiden lige nu. Lad verden spilde tiden på grimme græskarudskæringer og horroragtigt slik, men lad kirken i stedet fejre at bibelen blev hevet ud af pavens hænder og givet videre til folket. For siden dengang har det været muligt for både lægfolk og teologer at læse i Guds ord, og sådan skal det være. Gud ønsker ikke at hans vilje skal være gemt væk hos magtbegærlige præster der ikke ønsker at folk selv finder ud af hvad bibelen siger. Gud vil at vi alle skal kunne finde ud af hvad Hans vilje er. Derfor inviterer vi til reformationsgudstjeneste i Rødkærsbro Frikirke her på søndag.

Det sker på Havrevej 4 i Rødkærsbro kl.11.00 hvor jeg deler et ord fra bibelen som reformationen spejler sig klart i. Bagefter er der en bid brød, så ingen behøver gå sultne herfra, hverken åndeligt eller fysisk.
Vi har kaldt vores gudstjeneste denne gang for 497 års jubilæum, fordi der er tre år til at vi kan holde 500 års jubilæum.

 

Reformationsdag

Reformationsdag

Må jeg ønske dig en Happy reformationday?

Share on Facebook

Leave a Reply