Efter Barack Obama er blevet valgt igen, og reaktionerne på nettet er mange, og meget forskellige. Jeg har generelt set valgt at holde mig udenfor den offentlige diskussion om hvem der ville være bedst, Obama eller Romney? Men har været glad for det ikke var mig der skulle stemme om det.

Jeg synes alt for mange af reaktionerne er desillusionerede på en måde der glemmer Gud, og gør alt for mange ting afhængige af hvem der sidder på de ledende poster. Men der er dog en reaktion som jeg synes var så Gudsfokuseret og balanceret at jeg næsten ikke kan lade være ned at henvise til den. den er skrevet af Chris Hohnholz som er en ud af 7 bidragere til den reformerede blog defendingcontending.com. Den kan sagtens overføres til dansk politiske forhold og kan læses på dette link: http://defendingcontending.com/2012/11/07/obama-was-re-elected/

Share on Facebook

Leave a Reply