Hvis du går og overvejer om du skulle tage med på bibellejren til sommer på Hedemølle Efterskole i Bjerringbro (se link til højre med Peter Hammond) skal du nok til at overveje det lidt hurtigere nu. Vi er på kort tid kommet op på et (synes vi selv) ret pænt antal tilmeldte. Da vi kun har begrænsede pladser, pga de ressourcer vi selv formår at lægge i det, vil der snart ikke være flere pladser. Dvs at det kun er mulighed for afbudspladser til dem der tilmelder sig sent. Priserne for lejren skal jeg påpege er incl både kost og logi. Husk der er rabatter til studerende og børn.

Apropos børn, så er vi rigtig glade for at vi i år kan have børneaktiviteter i form af bibelundervisning, sang og musik, og andre aktiviteter. Jeg er selv med til at stå for børnemøderne om formiddagen, hvilket jeg glæder mig til. Programmet for lejren ser således ud:

  Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
         
8:00   Morgenmad Morgenmad Morgenmad
9:30   Bedemøde Bedemøde Bedemøde
10:00   Den kristne familie Herrens dag Den kristne familie
12:00   Frokost Frokost Frokost
14:00   Reformatorerne 1 Den kristne familie Rengøring og afrejse
15:00   Kaffe Kaffe  
16:00 Ankomst Herrens dag Reformatorerne 2  
18:00 Middag Middag Middag  
19:30 Retfærdiggørelse Retfærdiggørelse Retfærdiggørelse

Som man kan se, er der ret mange møder om retfærdiggørelse. Et emne som vi tror der er brug for at høre i dag. En anden kirkelig bevægelse udtalte desværre for nogen år siden, at retfærdiggørelse ikke var et afgørende punkt i kristendom, hvilket gjorde at de ikke kunne se noget galt i at invitere en romerska katolsk forkynder til deres stævne. Det synes jeg er en meget trist udmelding fra en kirkelig bevægelse. Derfor glæder det mig at vi får så meget fokus på netop dette særdeles emne. Retfærdiggørelsenslæren er med til at vise hvem det er der frelser, og hvor lidt vi selv er i stand til. Retfærdiggørelseslæren er med til at ophøje Gud, og gøre mig mindre. Det er bare en af grundene til at vi ikke må glemme denne doktrin.

Indsamling: Der vil være et enkelt møde hvor der vil være en indsamling. Det havde vi slet ikke sidste år, men vi syntes godt der kunne være plads til en enkelt indsamling i år. Det drejer sig om aftensmødet om fredagen, hvor vi vil samle ind til Peter Hammonds missionsorganisation Frontline Fellowship.

Kvindemøde: Det er planlagt at mødet fredag eftermiddag, blive et kvindemøde hvor mændene tager fri, og er sammen med hinanden og deres børn. Til kvindemødet vil Peter Hammonds kone Lenora Hammond tale om “Den kristne kvinde”, som et punkt til møderne om “Den kristne familie”.

Har du yderligere spørgsmål vedr. lejren kan du kontakte Henrik Mortensen på:
henrik.m@postkasse.net.

Eller læse mere om lejren på: Tilbagetilbibelen.dk

Share on Facebook

Leave a Reply