Igennem de sidste par år er “profeten” David R. Hudson dukket op flere gange i de kristne medier. For nylig skulle han undervise i Kirken i Kulturcentret i København. Det er jeg nu ikke så chokeret over. De har jo også haft universalisten Johannes Møllehave til at prædike, trosbevægelsesmanden Ulf Ekman og angiveligvis den falske profetinde Vassula Ryden m.fl. til at prædike der. Så Kirken i Kulturcentret i København, er efterhånden vant til falske profeter på prædikestolen.

Når folk siger at de er profeter, plejer jeg efterhånden at træde to skridt tilbage. For jeg ved godt hvad en profet er, det er Guds ambulancefolk. Dem som Gud rejser op når hans folk har brug for budskaber der fortæller dem at de skal vende om fra deres onde veje. Det er det vi ser i det gamle testamente når vi læser hvad Esajas, Jeremias, Ezikiel og alle de små profeter skrev og sagde. Det er forresten også hvad vi ser, når vi læser om profeter som Elias og Elisa. Folk som Gud sendte, fordi folket havde brug for at vende om fra deres onde veje. Sådan en profet er David R. Hudson desværre ikke.

Jeg har nu hørt fem prædikener/undervisning af Hudson. Og du kan godt finde ting i det han siger som er udemærkede. Der er eksempelvis ting som er brugbare fra når han fortæller om hvordan hans oplevelser som ung kristen. Nogle af disse oplevelser er også af mindre god karakter, men ikke desto mindre vil jeg godt indrømme at der er lyspunkter. Men hvis jeg sammenligner de bibelske profeter med de banaliteter som David R. Hudson kommer med, så kan jeg ikke forstå at man har gjort ham til en “stor profet”. Hans forståelse for hvad profeti er, er også helt forskruet. Hans undervisning om profeti siger han selv er baseret på Guds ord. Men jeg har ikke hørt ham bruge Guds ord til at underbygge sin undervisning om profeti. Hvilket er meget ærgerligt og kritisabelt eftersom flere dele af hans undervisning virker mærkværdig.

Det som jeg har hørt David R. Hudson profetere og undervise om, er ting som lyder godt i nogle kirkefolks øren. Ting som får folk til at føle sig godt tilpas. Det er han nu ikke den eneste der gør. Han er blot en blandt mange “profeter”, som blot har fået et mere kendt navn end de fleste andre. Den form for profetier jeg her omtaler, kan eksempelvis være sådan en her:

“Gud siger til mig, at Han har en plan for dig. Det som du står i lige nu vil Han føre dig igennem. Du vil opleve at Han vil tage sig af dig, og vise dig Hans vej igennem det du kæmper med lige nu. Tro på Ham, og du vil opleve at Han bærer dig som på englevinger og ………”

Eller det kunne lyde som den her:

“Herren siger at du skal træde ud, det som du tænker på, skal du bare gøre. Du skal ikke tvivle på at det er Ham der har talt til dig, det er Ham der har talt, og Han vil fuldføre det Han har påbegyndt i dig”

Lad mig bare stoppe her. Umiddelbart lyder det som fine profetier. Jeg er overbevist om at flere af Omvendelse.dks læsere har oplevet at få sådan en profeti engang. Men hvis vi lige kigger lidt nærmere på dem, så er det jo noget man kunne sige til næsten hvem som helst. Der er ikke nogen af dem der er person-specifikke. Dermed ligner de meget det man kunne få at vide af en astrolog. Det er nemlig også ofte af en karakter, som er formet så den lyder som om den er personlig, men det er reelt set budskaber som kan gives til næsten hvem som helst. Og hvem som helst ville føle at det passede på en selv.

At David R. Hudsons profetier kun er banaliteter som kunne siges til enhver, er nu ikke det værste ved hans forkyndelse. Nej det aller værste er en total mangel på forkyndelse af evangeliet. Der er ikke noget om synd, dom og retfærdighed. Ikke noget om korsets betydning, eller omvendelse til Kristus. Det er fuldstændig renset for den slags. Det burde der være efter at have hørt fem prædikener. Når man ikke taler om dette, så tror jeg ikke på at det er Helligånden der leder en. For hvis det var således at David R. Hudson var ledt af Helligånden, så ville der være en helt anden fokus på synd, dom og retfærdighed. For det er en af Helligåndens vigtigste opgaver. Nemlig at overbevise om synd, dom og retfærdighed. Det har Jesus jo selv sagt.

Men der er David R. Hudson nu heller ikke ene om at være skyldig. Det er der desværre rigtig mange andre forkyndere der også mangler at prædike om. Både blandt dem der kalder sig profeter, og dem som bare kalder sig forkyndere. Og så er der jo nok ikke noget at sige til at man inviterer ham. For han prædiker jo det pladder som der bliver prædiket i forvejen mange steder. Det som man er begyndt at kalde Kristusløs kristendom.

Share on Facebook

13 Responses to “Profetier og åbenbaringer 2 David R. Hudson”

 1. sara Says:

  Ja – igen og igen og endnu en gang belyser du områder, som man selv tænker på!
  Det er beundringsværdigt – og jeg er sikker på at Gud velsigner dig i syvfold!!!!

 2. Tina Jalk Says:

  Hej Rene
  Jeg sidder her med et smil og tænker, at du faktisk har rigtigt meget til fælles med John Bevere i de synspunkter du her fremkommer med omkring bibelsk profeti 🙂 Syntes faktisk du burde læse hans bog “Så siger Herren?” Jeg tror du ville blive positivt overrasket, selvom jeg godt ved, han ikke lige er din kop the!

 3. Gøsta Beuschel Says:

  Hej alle kristne.
  For ca. 3 år siden fik jeg D.H. bog at læse , fra ledelsen i Skjern. Jeg sagde dengang at bogen var mangelfuld om frelsen bla. Der var ingen tegn,/ beviser på at han var en Guds profet, sent af Gud! Eller noget der lignede biblens NT profeter? – Han har nu besøgt skjern 2 gange siden, & de er “vilde” med ham her ?? untagen mig. Han profeterer det samme hver gang & her kommer fælden, han ophøjer SELVET EL. JEGET = EGOET, det som Jesus sagde måtte dø el vi kan intet gøre uden HAM. D.H. leder folk VÆK fra Guds ord med fredelige “profetier” om – Du er på rette vej -bare gør som DU tænker el planlækker, så skal det nok løkkes. m.m. Vi får et valg, tro på bibelen & Jesus el. falske “Profeter”, men de har det jo også nemt her da vi aldrig har haft nogenÆRLIG bibel undervisning her. Jeg hedder Gøsta os4@os.dk & vil gerne hjælpe dig.

 4. Lennart Oderhem Says:

  Hej
  Var på ett kristet möte 2011 med David Hudson som predikant. Vill tala om att han kallade fram mig och sa att jag varit med om en händelse som spårade ur. Han beskrev förloppet och talade om för mig vem som agerat och att jag skulle få upprättelse. Detta är sant han kunde inte veta något om denna specifika händelse där flera människor inblandade där jag blev smutskastad av en person. I det sammanhanget var han en profet!

 5. René Vester Says:

  Lennart det ændrer ikke på noget af det jeg har skrevet. Hudson har stadigvæk en sørgelig mangel. Nemlig at prædike evangeliet. Han prædiker oplevelser og egne åbenbaringer istedet, og mange af hans profetier, kunne meget ofte være sagt til de fleste og ramme plet alligevel. Og selv om han så virkelig sagde noget der var helt specifikt, så er det ikke med til at godkende en mand som værende fra Gud. Men det budskab han prædiker og det liv han lever er hvad vi kan bruge dertil. Ikke at man har oplevet en “særlig rammende profeti” fra manden.

 6. David Hudson Says:

  Rene, I find it interesting that you evaluate a Lifetime of Service to Gods People through five preachings. It seems you attended some Prophetic seminars that were instructional and equipping people into prophetic gifts that encourage. These seminars were asked for, and supported by local church pastors, to help local church people in understanding how to take steps into the Prophetic.Since I have studied Pneumatology extensively, taught Systematic theology and Church History, I am well aware of your perceptions of prophetic ministry. I would be happy to sit down with you and hear your concerns about my teaching. You seem to know some scripture, but not necessary follow these simple instructions in Matthew 8:15 and 1 Tim 5:19-20. I believe as a brother in Christ, you have disobeyed Christs commandments, which states, that if you have an issue with a elder (of which I am), you are to confront in person, that person, before broadcasting your dispute publicly. You have never spoken to me about these things and I certainly would welcome your invitation to work through your concerns with Scripture. If you do not feel I have heard you, then take others to confront. I would be happy to hear your accusations with a forum of pastors who you and I both know in Denmark. Since I know some of the mega church pastors you are railing against. I might ask them to join us so you could confront them. As you see yourself as a Prophetic Scholar, you are aware that the New Testament specifically instructs Ephesian 4 ministeries to equip Gods people for works of service. The purpose of these types of seminars was to equip and help people understand the basics in moving in 1 Cor.12 gifts, and then apply this equipping into everyday life in Marketplace and school. In essence, as Jesus served humanity by and through the works of the Holy Spirit, we all are supposed to be like him. He specifically Prophesied against Pharisees, and extended mercy to others. Of course he also Prophesied wars and rumors of wars. etc. Evidently you have never attended any churches where I prophesied specific events that occured. Secondly, Ephesians 2:20 specifically says that the church is built on the foundations of the Apostles and Prophets. That foundation is the revelation of Christ and I agree with you that this is what must be laid. However, we are not dualistic Christians that have theological understandings but no practical everyday applications. The gifts of the Spirit are not just for display in church, but in everyday life. (I hope that you are doing this) In essence, Show me the fruit and character of your life and I certainly will show you mine. I have accountability with 5 teams from 6 nations, that review my teachings, revelation of Christ, finances, character, family and Prophecies. I would love for members of these teams to speak about the transparency, that I certainly try to live out. I would be happy to give you a list of names, etc. I only ask that you likewise do the same with your own life, and let me see what the Lord has built through you. We are all letters written by God but read by men. In total, these are 70 people who lead seventy churches with a combined attendance of 15,000 people. I also sit on an international team that serves over 2000 churches worldwide. Those who sit on this team all lead family of churches from four continents. I have no issues with disagreements in Style that trouble you, but you are accusing me publicly without ever speaking to me personally. I implore you as a bother and a believer in Christ, and not as a cynic or critic. We might disagree on interpretation of Scripture, is that a reason to make these accusations. I am sure that I will disagree with you on some of your use of scripture, I certainly would not choose a format like this to publish disagreements. However, I am praying for Gods favor and blessings over your life, in spite of what you might think of me as a person, or the serving ministry in building up Gods church, so His Kingdom might be extended. In Christ… David Buck Hudson

 7. Allan Tolberg Says:

  Det er sjovt at folk her påstår at Hudson har mangel i prædiken af evangeliet og bibelsk fundament, det stik modsat af hvad jeg selv har oplevet. Derudover er det enormt kritisabelt at argumenterne her er store og fyldt med postulater, dog uden selv at have styr på hverken hvilken arena de finder, såvel som den fornødne dokumentation.

  Jeg ved derudover at han har skrevet et svar til artiklen som forhåbentlig bliver accepteret af Rene så folk kan få lov at læse hans svar. Derudover håber jeg at dem af jer som ikke bryder jeg om hans undervisning faktisk tager en snak med manden, i stedet for at sidde og mugge i hjørnerne.

 8. René Vester Says:

  Dear David Hudson
  Thanks for your comment that you have written. After reading it, and looked for what it was I had written about you , I must sadly admit that I come to the same conclusion as before. You speak what people wants to hear, and also have your service a significant recurring error. It lacks the gospel. The preaching of the gospel must be natural and central to a Christian preachers sermons. It does not always have to be the same portion , but it must be such that if you took five random sermons from a preacher , then you ought at least one of them ( but preferably all ) point so much to Jesus and so little to us that there was no doubt that the Christian life is all about honoring Jesus and how much we should thank and praise Him for such great a salvation . It do not hear that in your sermons . You point instead to people and not to Jesus . You look at what WE are capable of , and may be able to , and does so with an imbalance that leads to an area where Jesus do not get credit for it. In this way, your service have many similarities with the unbiblical easyreading book ” Jabez Prayer ” . It is also about what WE can get out of it, but also lacking to show that our lives must be for God’s glory . You write well enough that you have read systematic theology, but dear David it makes no sense unless it also affects the sermons so that they is biblically correct.

  In addition your prophetic abilities is in line with most clairvoyant . And understand me right, I do not want to write it in cheek I can well see it could be misunderstood as . It’s just an observation. Because I can not see any difference in your prophecies and what you hear people say of ” spiritual messages ” in the New Age arena. I also come with examples of what it is for things you can to say to people in the article that you answer . So I consider you not to be a prophet, and if you are , then you are not sent by God !

  Secondly, if you are truly a prophet of God, why have you not given more of the pastors who invites you a true word from God to them? Very many of them are the people who belong to the faith movement , and people who one time after another, has said things that are unbiblical and has set false prophets in their pulpits to speak to their congregations. Take just the most prominent word of faith preacher in Denmark Jens Garnfeldt . If you were really sent by God to speak to Jens Garnfeldt church (just to take it as an example) why did not you say to him that he was unfit and not worthy of being a pastor . And he has led his congregation in spiritual abuse and has given them a twisted picture of Jesus Christ and exposed them to false prophets and prophetesses (I mention just a few examples here: Rodney Howard Browne , Roy Fields, Teresa Waiemu , Ulf Ekman m . fl ) ? No, you have not said that, and I’m afraid it ‘s because you preach as many other livelihood preachers . You preach a message that makes people want to invite you again.But if you really believe you are called of God, then preach what God has said and not what you would wish God said .

  I understand that you do not like that I criticized you publicly , and that you consider it unscriptural . But Jesus often spoke against the Pharisees and the scribes without going to them first. In the 23 chapter of Matthew Gospel He speaks publicly against them in the temple with His lament . He has not gone to them first and had a small personal talk with them first. You are referring this context to Matthew 8:15 and 1 Timothy 5:19-20 . I can not just see what Matthew 8:15 has to do with it , but it’s probably a typo, but I can understand your point of view to 1 Timothy 5:19-20 . But this verse comes the oldest belonging to one’s own community , and in fact a biblical church. It is not necessarily true for elders who are in other churches than one’s own . For if the churches do not even based on the Bible , they can not just say “We are protected because of 1 Timothy 5:19-20 .” And David Hudson you’re not my elder . But you ‘re a public person , and because you ‘re a public person , it is also legal to criticize you in public. If you are not ready for it , you must not be a public person and must resign.

  But what is most serious is that I do not think you love the Lord Jesus Christ . The life you show in your public deed does not reveal it. If you really loved Jesus Christ and praising Him for His wonderful deeds , then what you preach should be full of it, so would your facebook profile show that you could not help but talk about and point to Jesus. So would the websites where you write about your service also point to Jesus. I think that’s the saddest thing David , and I therefore ask you to think about whom your life points to. Is it your own “service” or is it the savior who left the heavenly and came down to us and died on a cross where He was crushed by the wrath of God in our place , and therefore took the punishment on Him which was otherwise ours . I can not see anywhere that it is the last and most important part you point to. Therefore, I sincerely hope that you will rethink your life, and assess whether there is anything in what I criticize you for. Just think of the consequences of traveling around and give people messages that are not from the Lord, but people wrongly believe that it is from the Lord. And perhaps even yourself believe it is from God even though it is not the case . This service is not from God, and it will not make a treasure in heaven. On the contrary, the wages for the kind of something we should take very seriously. We must remember what Jesus said in the Sermon on the Mount :
  Many will say to me in that day, Lord, Lord, have we not prophesied in thy name? and in thy name have cast out devils? and in thy name done many wonderful works? And then will I profess unto them, I never knew you: depart from me, ye that work iniquity.

 9. René Vester Says:

  Allan Tolberg, du skriver at David Hudson faktisk skulle prædike evangeliet. Det er en nem påstand at komme med. Men send mig gerne en prædiken af David Hudson hvor han faktisk prædiker evangeliet, det vil jeg gerne høre. Jeg har ikke kommet forbi en eneste, og har heller ikke set noget der ligner på hans facebookprofil, eller andre af hans websider. Men jeg vil gerne ændre mening hvis du kan finde en god bibelsk prædiken af ham. Bare skriv igen.

 10. Raymond Says:

  Kære Rene Vester.
  Jeg er chokeret. Mildt sagt. En ting er, at jeg selvsagt er uenig i din form, dine præmisser og dine konklusioner. Jeg har kendt DH i snart 8 år. Jeg har brugt ham offentligt på prædikestolen, internt i lederskab og privat som ven og rådgiver. Jeg har rejst med manden de sidste 4 år. Jeg kan IKKE kende det billede, du tegner. Tværtimod. En anden ting er din slet skjulte måde, at frakende DH frelsen på. Når du i et og samme ånderag anklager DH for at være falsk, misledende og ikke elskende Kristus, er man værre end en “hedning”. Helt ærligt … Du er ikke sat til at dømme … endnu ! Jeg håber, du vil tjekke op på mig. Du vil finde ud af en masse på mig. Det eneste det betyder for mig er, at jeg kommer i samme båd som DH, JG, DH, TB, UE, JH, JC, JO, JM, BH, HS ……….

 11. René Vester Says:

  Kære Raymond at du kender David Hudson er ikke et argument for at godkende ham. Hvad David Hudson prædiker og profeterer er hvad han skal bedømmes på, for det er den tjeneste han er kendt for. Ikke for at du anser ham for en ven. Din argumentation ligner den samme som Bill Johnson havde om Todd Bentley. Jeg har lagt videoen nedenunder. Alle Bill Johnsons argumenter kan ikke bruges til at godkende en så åbenlys forfører som Todd Bentley.
  Hvis du Raymond skulle overbevise mig om det modsatte, så send mig bare to prædikener fra 2013 med David Hudson hvor evangeliet er naturligt og centralt, så vil jeg lytte til dem og hvis det virkelig er evangeliet, så vil jeg glæde mig over det. Du må også godt sende en af dine egne fra i år, hvis du har prædiket evangeliet som en naturlig og central del af forkyndelsen. Det ville øge din troværdighed som pastor at kunne vise at det prædiker du faktisk.

 12. Mike Hudson Says:

  Can we just preach Jesus?

 13. René Vester Says:

  We have to preach Jesus. Paul did preach Christ and so should we.

Leave a Reply