Politiken skriver i dag om miljøminister Troels Lund Poulsen at han ikke selv lever op til de krav som han har tordnet for skulle overholdes. Det er et eller andet med nogle randzoner på landbrugsområder som kan læses på dette link til politiken. Det er jo ikke første gang man hører om sådanne ting fra politikeres side. Men vi er stadigvæk forargede over at dem der laver lovene, ikke selv overholder dem.

Men mange kristne lever endnu værre end Troels Lund Poulsen. Så dette indlæg handler ikke om at hænge ham ud. Mange kirkegængere tror på at de kan leve som verden, tale som verden, og tænke som verden, og stadigvæk kalde sig kristne. Men sandheden er at folk der ikke er kristne kigger på os ligesom mange lige nu ser på Troels Lund Poulsen. De ser på os som hyklere, og fortjent desværre. Jeg ville ønske at vi der kalder os kristne, havde mod til at leve som kristne. Så det var tydeligt for enhver at vi tilhører Gud. Jeg vil hellere at folk hader kristne pga at vi prædiker og lever evangeliet ud, end jeg vil have dem til at hade os pga vores hykleri!

Jeg taler ikke om at vi alle skal leve ens. Gud taler til os på forskellige områder. Men det må være sådan at der er forskel på en der er kristen og en der ikke er. For hvis der ikke er, skulle der så overhovedet være brug for at omvende sig? Og hvis der ikke længere er brug for omvendelse, fordi vi  kan se at der ikke er forskel på kristne og ikke kristne, har vi så overhovedet brug for bibelen? For den taler rigtig meget om omvedelse.

Share on Facebook

Leave a Reply