Sandheden koster noget. At tro på sandheden og følge sandheden har store omkostninger. Hvis ikke ens liv har omkostninger som følge af ens tro på Kristus,er der god grund til at tage sit liv op til revision, for så tyder det på at der er noget galt. Jesus har lovet at dem der følger Ham vil opleve modstand, forfølgelse, bagtalelse, ja selv fra vores egne familier vil vi opleve dette siger Jesus.
Det kan nogen gange virke som en høj pris at betale, og for nogen er det ikke en pris man er parat til at betale. Måske skyldes det at mange kristne ikke er blevet advaret om at det også er en del af det kristne liv. For det burde faktisk være en naturlig del af det kristne budskab, hvilket det også var engang. Læser vi i evangelierne kan vi se at Jesus ikke var tilbageholdende med at fortælle om omkostningerne ved at blive og være en kristen. Og hvis man læser vækkelseshistorie ser man også at det var normalt at man gjorde opmærksom på omkostningerne ved at være en kristen, hvilket nok betød at frafaldet ikke var så stort som det vi ser i dag.
At være en kristen ifølge Bibelen er desværre ikke det samme som det den “moderne kirke” fortæller. Men det ændrer ikke på at det stadig har omkostninger, og at vi kristne må være parat til at have det med som en naturlig del af vore liv.
Men er det ikke også en lille pris at betale i forhold til den pris Jesus betalte, da Han døde for os på et kors i vores sted? En pris Han valgte at betale fordi Han elskede os, på trods af at det var den højeste pris der over hovedet kunne betales.

Share on Facebook

Leave a Reply