Forleden skrev jeg om, og viste en video af noget man havde valgt at kalde kristen yoga. Der findes bare ikke noget der hedder kristen yoga i Guds øjne,hvilket kan gå hen og blive et ret stort problem for dem der dyrker “kristen yoga”. Men for at kristne kan undgå at dyrke yoga, har nogle andre fundet løsningen.

Løsningen er “Praise moves”. I videoen her nedenunder ser vi en kvninde der har haft ondt af kristne som har haft brug for at dyrke yoga. For hun mener at yoga vil lede folk væk fra Gud. Det giver jeg hende ret i. Men hun har så istedet lavet et program der hedder Praise moves, hvor man i gymnastikken priser Gud i forskellig positioner og bevægelser.
Det skulle åbenbart være godt fordi Praise moves giver dig en sundere krop, sjæl osv.

Mit spørgsmål er; Hvad er der nu galt i at lave gymnastik? Hvorfor skal det at bevæge sig ske på en bestemt hellig måde, og er det egentlig i orden den måde det sker på her? Personligt mener jeg at fokus rammer helt ved siden af. Og minder i store træk om det kristne sexmagasin som jeg også omtalte forleden i dette indlæg. Hvad mener du?
https://sand.omvendelse.dk/kristen-yoga-de-to-ord-passer-da-ikke-sammen-212.htm

Her er videoen:

Share on Facebook

Leave a Reply