Da jeg efter at have fået en del kritik som dels var konstruktiv, og dels ikke konstruktiv har jeg valgt at høre på den konstrutive side. Derfor har jeg valgt at slette indholdet i dette indlæg og den prædikenanalyse jeg havde lagt på. Min konklusion om den prædiken jeg gennemgik er den samme. Den manglede fokus på Jesus og havde for meget fokus på prædikanten. Det er ikke prædikantens opgave. Men min måde at sige nogle af mine bedømmelser på var for mange steder ikke i orden. Derfor har jeg valgt at tage den ned, og tage den gode kritik jeg har fået til efterretning næste gang jeg laver en prædikenanalyse.

Share on Facebook

2 Responses to “Ændring: Prædiken-analyse: Når prædikanten taler om sig selv istedet for Jesus”

  1. Jens Linde Says:

    Faldt lige over dette indlæg, da jeg var inde og læse begyndelsen på debatten mellem dig og Svend Løbner.
    Jeg har ikke hørt den pågældende prædikenanalyse, men ros skal du have, René, for at udvise ydmyghed og trække noget tilbage, som ‘ikke var i orden”. Den slags kalder på respekt – i hvert fald på min.

    Kh Jens

  2. René Vester Says:

    Tak for det Jens. Min overordnede konklusion har ikke ændret sig, men en ung dame formåede at vise på Facebook at der var for meget kød i det fra min side i min retorik og tonefald. Den ramte for meget plet til at jeg kunne ignorere det. Så jeg har fået noget at tænke over.

Leave a Reply