I gennemgangen af Jesu bjergprædiken nåede jeg sidste søndag til et ilde set sted i bibelen. For hvad bilder Jesus sig dog ind, når han påstår at vi skal passe på falske profeter? Det er dog de færreste der siger at det var for dårligt af  Jesus at sige det, men der er rigtig mange der mener det er forkert af kristne  at påstå det Jesus siger. Desværre. For det er faktisk en meget kraftig advarsel Jesus kommer med, som er sagt på en så klar måde at det er tydeligt at det er noget Han mener meget alvorligt. Falske profeter er farlige og ifølge Jesus er de ligeså farlige som glubske ulve. Derfor skal vi være opmærksomme derpå dog uden at blive fanatiske og miste fokus på Kristus.

Men hvis Jesus siger at disse falske profeter er klædt i fåreklæder, hvordan kan vi så genkende de falske profeter fra den sande? Det er faktisk ikke så svært som vi nogen gange gør det til, og man behøver ikke engang have særligt åndelige evner dertil som nogen påstår.  Jeg håber denne podcast kan være til hjælp til dette.

Share on Facebook

One Response to “Podcast: Tag jer i agt for de falske profeter”

  1. Vagn Møller Says:

    Det er såmænd meget enkelt at afsløre de falske profeter. Lyt eller læs det de siger og skriver. En falsk profet har den skjulte mål eller umiddelbare mål at ændre Jesus status fra den der har almagt og viser vejen til himmelen, frelsen og tilgivelsen. En falsk profet gør Jesus til f.eks. en undergud, som Jehovas Vidner gør. Tit bliver Han gjort til en profet, som muhammedanerne gør. Mormonerne har gjort Jesus til en inkarnation. New Age gør Ham til en engel, som de kalder lysets engel. Djævelen gør alt for at lede mennesker væk fra Gud, hvor frelsen er. Så kan djævelen tage dem senere, når de er forført.
    Modsat, hvis du er i tvivl, så undersøg hvordan Jesus bliver fremstillet, om det er identisk med det du har lært om frelsen og skriften.

Leave a Reply