I går prædikede jeg over anden halvdel af Mattæus andet kapitel. Her kommer jeg ind på om det er normalt at Gud bruger drømme til at tale til kristne, og faren i at misbruge dette. Desuden taler jeg også om bibelens troværdighed, da jeg forklarer hvordan det kan være vi kun finder historien om at Herodes slog babydrengene i Betlehem og omegn ihjel i Mattæusevangeliet.

Men det som er rigtig interessant, er hvordan det kan være at Mattæus skrev at profeterne havde sagt Jesus skulle være en nasaræer, når det ikke er noget man kan finde direkte i det gamle testamente. Hvad er det lige der gør at det var nødvendigt at Jesus skulle kaldes nasaræer, og hvorfor skulle Han ikke være det sådan som moseloven foreskrev? Det kan du få svar på i denne podcast. Håber det kan være til gavn og opbyggelse i troen.

Share on Facebook

One Response to “Podcast: Slog Herodes virkelig babydrenge ihjel og er mine drømme fra Gud?”

 1. Morten Christensen Says:

  Lige et citat jeg fandt, kender ikke manden selv. Citatet er fra 1890 og selvom der var noget som hed holiness movement dengang var der også et andet evangelium der blev prædiket; lyder det bekendt?

  “It is not scientific doubt, not atheism, not pantheism, not agnosticism, that in our day and in this land is likely to quench the light of the gospel. It is a proud, sensuous, selfish, luxurious, church-going, hollow-hearted prosperity.”

  – Frederic D. Huntington, in Forum magazine, 1890

  Har du/i læst Andrew Murray’s Humility, som er fra nogenlunde samme tid? Kan varmt anbefales.

  Gud velsigne jer alle.

Leave a Reply