Jesus taler tydeligt om hvordan vi skal bede, og  hvad vi skal bede om, men også om hvordan vi ikke skal bede. I denne prædiken fra vores kristne fællesskab i Rødkærsbro, er jeg kommet til Fadervor. Hvad er det for elementer der er i Fadervor, og hvordan skal vi forstå dem? Nogen af dem elementer er faktisk svære at forholde sig til, når vi lige tænker over dem. Derfor er det vigtigt ikke bare at have lært Fadervor som en udenadsremse, men har lært den at kende som et mønster for hvad vore bønner til Gud skal indeholde og være drevet af. Det er ikke en udtømmende prædiken det her, og det var heller ikke intentionen. Noget jeg dog godt kunne have brugt mere tid på var Guds rige som vi beder om at komme i Fadervor.
Ting jeg ellers kommer ind på i denne prædiken er “Er det muligt at finde smuthuller så jeg kan undgå at tilgive folk der har været uretfærdige overfor mig” og “Hvad har min søns borddækning til morgenmaden at gøre med at bede “ske din vilje” til Gud?”.

Vores menighed mangler stadig at få en hjemmeside, men vi tænker fortsat over hvad vores navn skal være. Hvis du ønsker at komme til vore gudstjenester kan du indtil videre kontakte mig på info@omvendelse.dk og høre nærmere om hvor og hvornår vi mødes. Men det er selvfølgelig noget der bliver lidt nemmere når vi har en officiel hjemmeside.

Share on Facebook

Leave a Reply