Jeg har haft en snak med David Jakobsen fra www.apologetik.dk om hvor vigtigt det er at forstå og holde fast i, at der kun er en vej til frelse, og det er igennem Jesus Kristus. Vi kommer vidt omkring, ovenikøbet forbi USAs største menighed som er ledet af Joel Osteen. Vi har også et interessant bud på hvorfor den er så stor. Derudover kommer vi ind på forskellige religiøse retninger og på hvorfor de tager fejl. Samt vigtigheden af at forkynde evangeliet for dem.
Noget som også kunne være spændende at høre for omvendelse.dks læsere er at David og jeg faktisk er uenige om nogle punkter, men det er der faktisk plads til. Vi behøver ikke være enige om hvert enkelt lille punkt for at kunne snakke sammen. Men vi er enige om kernedoktrinerne, dem sætter vi ikke tvivl om. Hvis jeg må være lidt personlig så er det en fornøjelse at have disse diskussioner med David som vi kan lægge ud på nettet, også selvom de viser at kristne kan være uenige på nogle områder. Det generer mig ikke, så længe det ikke er kernedoktriner der står for skud.
På et tidspunkt bliver vores diskussion lidt dybere end normalt. Men det skal der også være plads til indimellem. Nogle gange skal der være plads til at tale dybere om tingene end vi plejer at gøre.
Håber I får noget ud af det.

Share on Facebook

Leave a Reply