Dette er den utrolige historie om et barn som skulle dræbes. Men overlevede drabsforsøget, men blev skadet for livet. På trods af at hun blev skadet, er hun dybt taknemmelig overfor Gud at hun i dag tilhører Ham, og er blevet tilgivet sine synder.

Det var mens hendes mor var gravid, at Planned Parenthood som angiveligt er verdens største abortudøvende organisation forsøgte at dræbe hende. Moren var langt henne i forløbet og var blevet overtalt til at få en abort. Planned Parenthood sagde at de kunne give fosteret en gift, der gjorde at hun ville føde barnet hurtigt bagefter, men det ville være et dødfødt barn. Giften virkede, men ikke nok til at hun blev dræbt. Hør denne fantastiske historie om pigen som Planned Parenthood ikke ville lade leve.

Se også anden del hvor hun fortæller om hendes taknemmelighed til Gud for hendes fysiske svagheder, hendes prøvelser som skadet pga abortgiften, og det der driver hende til fortsat at kæmpe imod abort.

Hvis du ønsker at se mere om Gianna Jessen, kan du se hende hjemmeside
www.giannajessen.com.

Share on Facebook

One Response to “Planned Parenthood forsøgte at dræbe denne kvinde”

  1. David Jakobsen Says:

    Wow – sikke et vidnesbyrd. Det var jo hvad der ikke måtte ske. De skulle ikke overleve så de kunne fortælle om det vel. Tak Gud for dette vidne

Leave a Reply