Jeg er nogen gange sammen med en gruppe af kristne fra forskellige retninger. Når vi mødes er det en sand velsignelse at være sammen. For der er noget vi har tilfælles. Vi har en brand efter at få evangeliet ud, og har alle et ønske om at kirken må vende tilbage til den sunde lære. Dertil er vi også enige om doktrinerne. De doktriner kan du læse i trosbekendelsensmenuen ovenfor.

Men når det er sagt, så har vi også mange ting som vi kan være uenige om. Vi har ikke alle den samme forståelse af bortrykkelsen, vi kan være uenige om hvordan man skal forholde sig til forbøn i kirken, og vores forståelse af tungetale og profeti kan også afvige fra hinanden. Men det er uenigheder der er plads til. Vi bliver ikke vrede og irriterede over hinanden pga disse uenigheder. Hvorfor så ikke det? Jo vi kan se at der er vigtigere ting at kæmpe for, og disse ting er vi enige om. Vi er enige om at doktrinerne står fast, fordi de står klart og tydeligt i bibelen i forvejen. De ting som ikke nødvendigvis står så klart, er ikke noget vi gør et stort nummer ud af. Selvom vi der kan have vores forskellige meninger.

Hvor er det rart at kunne være sammen med sådanne mennesker. Der oplever jeg Guds nærhed, i en meget større grad end nogen der har været til fornyelseskonferencer og mirakelmøder. For der er jeg sammen med folk der ønsker at tale om Gud, og vil tale om Hans ord, om Hans storhed og kærlighed til os.

Share on Facebook

Leave a Reply