Det er nu fjerde gang os fra Tilbage til Bibelen afholder bibellejr. Denne gang bliver det med Phil Johnson, som de fleste af dem der er vant til at læse her på bloggen, her nok ved hvem er. Han er kendt for at være en meget skarp bibellærer som samtidig er ret humoristisk. Dog uden at det er den humoristiske del der bærer forkyndelsen. Hvis det var det, så ville vi ikke invitere ham, da det ikke er det som er afgørende, men evangeliets klare forkyndelse. Men det er jo fint når humoren følger med en god og solid bibelundervisning.


Jeg har før snakket med Phil Johnson over skype, og skal også snart over og møde ham i Californien. Det er en fornøjelse at snakke med en mand, som man kan stille svære teologiske og nogle gange kontroversielle spørgsmål, som faktisk kan og tør svare på dem, og gør det med udgangspunkt i hvad bibelen siger. Det kan han gøre af den her årsag: Han kender bibelen, og stoler på bibelen. Det kan du godt regne med ikke er tilfældet for de præster som prøver at tale udenom, når man stiller dem teologiske spørgsmål de ikke ønsker at svare på. Så er det i store træk fordi de ikke kender bibelen tilstrækkeligt, eller ikke stoler på bibelen (nej jeg siger ikke vi skal kunne svare på alting, men der er altså nogen emner som enhver der kalder sig pastor burde være istand til at svare på, eller forsøge at finde det bibelske svar på). Der bliver også rigelig mulighed for at spørge Phil Johnson på lejren til sommer, da vi plejer at afholde Q&A møder i de lidt sene aftentimer. De plejer at være ret godt besøgte selvom det er sent.
Vi har tilmed fået lovning på et møde med John MacArthur over videoSkype, hvor der også er mulighed for Q&A bagefter. Men hvilken dag det bliver er vi ikke helt sikre på endnu.

Phil Johnson vil særlig kommer ind på de tre Johannsebreve, og emnerne herunder vil være følgende:
• Hvem er Gud?
• Er det virkelig nødvendig at tro på Kristus?
• Jesu Kristi stedfortrædende død på korset.
• Sande og falske evangelier
• Hvordan kan jeg vide, at jeg er frelst?
• Sand og falsk omvendelse
• Synd: Hvad er syndens natur, og hvad er løsningen på synd?
• Det kristne fællesskab: Hvordan holdes fællesskabet rent og fri for vranglære?

Det kommer til at ske på Skrødstrup Efterskole fra tirsdag d. 10 juli til fredag d.13 juli.Du kan se flere informationer om tilmelding og priser på dette link: http://tilbagetilbibelen.dk/Flyer%20Phil%20Johnson.pdf 

Løbende oplysninger om lejren vil blive opdateret på www.tilbagetilbibelen.dk

Share on Facebook

Leave a Reply