Den 15 juli holdt Paul Washer følgende prædiken i Fritidscentret i Randers. Det var et særdeles velbesøgt møde, og mange sagde efter mødet at det var forkyndelse som dette der var brug for i kirkerne. Det var dog ikke den eneste type respons vi fik. Der var også folk der var rasende efter at have hørt budskabet. De brød sig ikke om den måde Paul Washer talte om menneskets sande jeg på. Om det var et sandt billede eller ej, må du selv vurdere ved at se videoen. Det er ihvertfald et der er i overenstemmelse med de doktriner som Tilbage til bibelen står for. Dem kan du læse på dette link.

Paul Washer taler i Randers 2009

Det er meningen at videoerne fra møderne på lejren vil blive lagt på Tilbage til Bibelens hjemmeside, men da jeg ikke har administratoradgang til den side, og lederen af siden er på ferie, har jeg valgt at lægge videoen på her først. Med tiden vil der sandsynligvis komme en hel side hvor alle møderne er samlet. De vil sandsynligvis også blive tilgængelige som MP3-filer.

Spørgsmålsrunden som blev afholdt efter pausen i Randers vil også blive lagt på snart. Men først efter nogle af møderne fra lejren er blevet offentliggjort.

Share on Facebook

Leave a Reply