Paul Washer som er sat på som taler på en af pinsekirkernes ungdomscamp (se forrige indlæg her), er også en gimrende Open Air forkynder. Mange kender ham mest som en radikal bibelfunderet forkynder af ordet til folk i kirkerne. Men hans kald er at prædike for de unåede. Og en måde at gøre det på, er ved at prædike på gader og stræder. Ligesom man gjorde i det gamle testamente, og i det nye testamente. Der står ikke nogen steder i bibelen at vi skal gøre kirken smart og lækker, for at få verdens folk til at komme i kirke. Nej det er os der skal gå ud til dem. Og hvis jeg sagde det i en kirke ville jeg gerne høre et AMEN til det.

Engang var Open Air ikke noget odiøst i Danmark. Jeg har været med til rigtig mange Open Air møder i min spæde ungdom. Men det er først på det sidste at jeg har fået øjnene op for hvordan Open Air virkelig skal være. Det skal være klar og tydelig forkyndelse af evangeliet. For det er en Guds kraft til frelse. I den her video vil du kunne se Paul Washer prædike på spansk i Peru. Det er tekstet til engelsk, så det er til at forstå hvad han siger. Du vil måske undre dig over at der er så mange der hører på ham i videoen. Årsagen er enkel. Udover at der er et lille antal tilhørere som er der til at skabe opmærksomhed på forkyndelsen i forvejen. Så kan der ske det til Open Air, at Gud sørger for at mennesker bliver opmærksomme, fordi de hører Guds ord klart og tydeligt, og samtidig virker Han ved sin Helligånd. Når ordet virker sammen med Ånden, så kan mennesker mærke at Gud taler og drager på dem. Open Air er ikke noget der kun duede under Jesu tid, og i middelalderlige samfund. Det er også brugbart i dag, og her er en lille inspiration til dig der overvejer at komme i gang.

Share on Facebook

One Response to “Paul Washer prædiker Open Air”

  1. Jan Petersen Says:

    Open air er fantastisk, og jeg må sige jeg er rigtig glad for at du har fundet en på spansk! Jeg har venner som kommer fra spansk talende lande, og en enkelt som kommer fra Peru, Lima, så det er jo helt perfekt…

    Jan

Leave a Reply