Der er brug for fædre, og fædre der kender deres bibel, og opdrager deres børn efter de forordninger som Gud har givet os. I dette podcast vil Paul Washer fortælle om det ansvar der følger med rollen som far. Det var det første afsnit jeg hørte af denne prædikenserie, og også den der gjorde at jeg tænkte at dette burde jeg dele med andre. Jeg kan se på statistikkerne at rigtig mange har hørt disse prædikener. Hvor mange der har hørt det hele ved jeg dog ikke. At denne undervisning handler om fædre betyder ikke at kvinder ikke vil få noget ud af den. Der er godt at vide for både kvinder og mænd hvordan en far skal være. Både overfor Gud, overfor sin hustru og overfor sine børn. De andre podcast kan høres her og her. Næste og vist nok sidste del kommer på næste lørdag.

Share on Facebook

One Response to “Paul Washer om familien: Faderens ansvarlighed”

  1. Georg S. Adamsen Says:

    Jeg tillader mig lige at henvise til følgende artikel: “Bibelen og den kristelige opdragelse*.”

Leave a Reply