OBS: Paul Washers besøg på CampZero er aflyst. Se mere om det på dette link

Jeg var inde på pinsekirkernes sommercamp hjemmeside. Der så jeg et link til en af de ungdomscamps som de afholder. Der kunne jeg se at på Campzero er Paul Washer sat på som en af gæstetalerne. Jeg kender ikke den anden som står på som er på som gæstetaler. Men jeg glæder mig ihvertfald over at man på siden kan se at Paul Washer er en af dem der er annonceret til at give evangeliet til de unge der. For jeg ved at han er rigtig god til at give evangeliet klart og tydeligt. Og det er der mange af de unge der, der har brug for.

Jeg har flere gange været forbi Pinsevækkelsens sommercamp igennem årene. Og gæstetalernes kvalitet har svinget op og ned. Men annonceringen af Paul Washer er hvad jeg vil kalde et toppunkt. Det er muligt at det er den bedste gæstetaler som er inviteret igennem de sidste tyve år. Også selvom det kun er på en af de mindre møder han er sat på til at prædike. Selvom jeg skal være sammen med Paul Washer nogen af de dage han er her, har jeg ikke haft noget at gøre med at få ham på som taler nogen steder. Jeg havde håbet at det var muligt at få ham på programmet på en bibelcamping, men ville helst undgå at blive indblandet i det arbejde, da jeg har været nødt til at prioritere min tid lidt anderledes end jeg selv kunne ønske.

Campzeros hjemmeside kan man læse følgende om Paul Washer:

“Paul Washer er missionær for Heartcry Mission, som han også har stiftet. Heartcry er dedikeret til at støtte indfødte missionærer så de kan evangelisere deres egne nationer. Paul Washer er kendt for at prædike et brændende evangelistisk budskab og er en af de mest downloadede prædikanter på Youtube.”

Den mest dowloadede af dem kan man se her nedenunder. Den er nu set over 1.000.000 gange på youtube, og af næsten ligeså mange på Gudtube og Sermonaudio.com:

Man kan se andre videoprædikener med Paul Washer på dette link: Youtube videoer med Paul Washer

Share on Facebook

Leave a Reply